- 5,197
- 2,749
- 113
İyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Biz senin kasani nerden bilecez 😁İyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
500 1 k 2 k 3 k ne sipariş edersen sizi kirmamBiz senin kasani nerden bilecez 😁
Tamam kasa 2 hedef 2 adım olsun 😁 madem paran var500 1 k 2 k 3 k ne sipariş edersen sizi kirmam
Kasa 4 k hedef 2 adım 5 kişiye 500İyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
2.5k başlangıç 10k finish 5kişide 500 tl roll ver gelsin dost500 1 k 2 k 3 k ne sipariş edersen sizi kirmam
bol şans dostİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
BOl şanslar kralİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Benden ustaları var 😁Kasa 4 k hedef 2 adım 5 kişiye 500
Direkt dağıtıma geçelim saat gec olduİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Legend puahuBenden ustaları var 😁
3-4 adım iyidirİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
kafana göre hedef koy reis bol sansİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
2 adım iyidir ne 4 u3-4 adım iyidir
Losers kankamin mesajına bakCanım sikiliyor maksat şenlik olsun
4 ne olum saat 1 aw Pp uhu2 adım iyidir ne 4 u
En iyisi pyahaLosers kankamin mesajına bak