- 9,312
- 7,719
- 113
Holi Pek yapmaz ole şey param yok der gene gelirHolinin hakkında ben iyi şeyler duymadım birine borc takmış vermemiş adamın parasını isim vermiyorm oyuzdn piysada yoktur bn suydumu sölüyorm
Holi Pek yapmaz ole şey param yok der gene gelirHolinin hakkında ben iyi şeyler duymadım birine borc takmış vermemiş adamın parasını isim vermiyorm oyuzdn piysada yoktur bn suydumu sölüyorm
kral amman gözünü seveyim biri dün bunu yaptı hem banlandı hem bizi pert etti tı adiz nebeSabaha kadar buradayız bugün sabaha kadar
takibe göre 2 kişi de olabilirRol tek kişilik mi olacak dagitimi
En son yine böyle bişey duydmustuk dün sabaha kadar burdaydik ama boşa 😀😀Sabaha kadar buradayız bugün sabaha kadar
Ben başladığım işi yarım bırakmamEn son yine böyle bişey duydmustuk dün sabaha kadar burdaydik ama boşa 😀😀
Aynn öle ama knk yiyemecegin şeyin altına yatmayacan sebep ne olursa olsunBende duydum da söylemek istemedim dogru olmaz arkasından konuşmak iyi biriydi de geçerli sebebi vardır umarim gelince aciklar
21 plakami?takibe göre 2 kişi de olabilir
diyarbakırın evladıysa o emre maymunu gibi yapmaz bosa harcamaz bence zamanını jsjsjBen başladığım işi yarım bırakmam
Knk bn bizzat aldıgı kişiyle konultm konu konuyu açtı oşekilHoli Pek yapmaz ole şey param yok der gene gelir
En az 30 kişi olur kral 30 da 2 ihtimal de çok zor zaten çıkmaz bize falan ama yinede bol kazançların olsuntakibe göre 2 kişi de olabilir
Konuya geldiğinden beri bütün mesajlar kaç para dağıtılacak kaç adım maç belli mi vs. Millet muhabbet ediyor burda.En az 30 kişi olur kral 30 da 2 ihtimal de çok zor zaten çıkmaz bize falan ama yinede bol kazançların olsun
Kazanırsam kesin dağıtıyorum rollingin sahtesimi olurdiyarbakırın evladıysa o emre maymunu gibi yapmaz bosa harcamaz bence zamanını jsjsj
Daha role var napcak milletKonuya geldiğinden beri bütün mesajlar kaç para dağıtılacak kaç adım maç belli mi vs. Millet muhabbet ediyor burda.
dün bizi öyle bir 5 saat yedi bir arkadas millet artık korkuyor shsh ondan uzun tutmamak iyiKazanırsam kesin dağıtıyorum rollingin sahtesimi olur
Dün adinin biri sahte rol yaptı herkes korkuyor knk oyuzdn 😁Kazanırsam kesin dağıtıyorum rollingin sahtesimi olur
Lan adam bi kupon yapsın ne aceleniz var durun hele bismillahHavale ile gönderilecek neden göldeki balığın pazarlığını yapıyorsunuz ki hele bi kazanalim
Karakter yetmezliği diyecek birşey yokDün adinin biri sahte rol yaptı herkes korkuyor knk oyuzdn 😁