- 2,816
- 1,237
- 113
bolşans1. Adım
bolşans1. Adım
Bol şans dost1. Adım
Bol şanslar1. Adım
kanka roll yapıyosun kombine kupon bide en sıkı takip edene vericem diyosun dün ben o hatayı yaptım bir kere 5 saat adam takip ettim bi daha yapamam sana hayatta başarılar1. Adım
yakından bende acıcam böyle roll az kaldı tutar yok ilginc oranlar anasını nikahı gibiOranlara bak bı de 2 maç seçmiş 😁😁 hem millete soruyor ne yapalım nasıl oynayalım millet 2 adım basket yazmış kimseyi dinlemiyor kendi dediğini yapiyor futbol seçiyor 2 maç seciyor andirik dundirik takımlara absürt oran seçiyor 4K basiyor he bı de tutari kirpmis tam kurnaz
@Shellac arkadaş 4K roll yapacam dedi tutar kirpmis milleti kekliyor bı bakar mısın1. Adım
Yalnız belliki sen bu işleri bilmiyorsun sen rol mevzusunu kapat git yatağında kupon yap oyna eğlen milletle dalgamı geçiyorsun yarın akşam sonuçlanacak kuponu gelmiş buraya rol diye atıyorsun1. Adım
Boylelerini forumdan yaka paça atıyorsun kimse ibret almıyor dostbu adam 5 kurus vermez yaşayın görün @joafelix dun sende vardın dost. iki ileri bir ger sonrası tg olur yine
Bi Umut knk yokluğun gözü kör olsun napalm belki iki kuruş alırızKendine saygisi olan bu konuyu takipten çıkar zaten
Bu gece 2 maçtaYalnız belliki sen bu işleri bilmiyorsun sen rol mevzusunu kapat git yatağında kupon yap oyna eğlen milletle dalgamı geçiyorsun yarın akşam sonuçlanacak kuponu gelmiş buraya rol diye atıyorsun