- 2,816
- 1,237
- 113
@Erhan2121 duşmeeeUlan miktarı gostersene
@Erhan2121 duşmeeeUlan miktarı gostersene
Dün ki elemanın aynısı belki o ilgi delisi bunlar haberiniz olsun 👍🏽
Kendine saygisi olan bu konuyu takipten çıkar zaten
Beyler bnden size tavsiyeyakından bende acıcam böyle roll az kaldı tutar yok ilginc oranlar anasını nikahı gibi
4 k dedik 2 adım dedik suçlu işledimÇakal herif madem kafana göre iş yapiyon bunu niye yazdin Haydar dümen
Yaparsın daha oncede yaptınBeni tanıyanlar yorum yapabilirmi ben nasıl böyle birsey yaparım ayıp yaa
Seni kim taniyomus gaisisjsgshBeni tanıyanlar yorum yapabilirmi ben nasıl böyle birsey yaparım ayıp yaa
Kardeş bu konu senin için kötü bi tecrübe şansına küs ve.uzuldum senin adına.badks zaman umarımDiğer maç 2.30 da cerro o başlasın bitsin diyene kadar sabah olur🤣🤣🤣
La adama niye yükleniyoz bn onu anlamadım adam rol açmış takip edin işte4 k dedik 2 adım dedik suçlu işledim
Bence ayıbi sen ediyirsun o nedenle rol açmak zorunda değilsin yaparsın kopununu vurup kafayı yatarsın sabah kalkar bakarsın rol mevzusunu sen yanlış anlamışsın yapmayın etmeyin ayıptır insanlar paraları yok diye haysiyetleri ile oynamayın genel anlamda söylüyorum rol dediğin Max bir saat içinde sonuçlanacak hem konu sahibine hemde takip edenlere kazandıracak bir sistemdir eğer bu süreden fazla surecekse olay beklemede diye bir konu açarsınız kendiniz takip edersiniz yada vakti olan takip ederKardaş ayıp ediyorsun
Kuponun tam halini atsana mortVallahi keşke kupon gelsede su supheliler mort olsa ayıp vallah billah ayıp la
Kardeş basılan miktarı kırpmadan atarmisin şuraya?bu lafı ettiysen kirpilmamis fotoyu buraya atman gerekirBeni tanıyanlar yorum yapabilirmi ben nasıl böyle birsey yaparım ayıp yaa
Ahhh brocum ahhh senin gözün açılmamış daha ama zamanla açılır.sen takip edebilirsin sans engel olmaz kimse 😁Adam açmış bir rol işte takip edin millet niye çıktı rol yapana anlamadım rol böyle olmazmi illa canlı mi olacak