- 16,612
- 3,356
- 113
Gelsin kupon knk
Saat 2 de Kolombiya ligi başlıyacak bacamaranga maçı ilk yarı bir gol oranı 1.47 banko bir oran degerlendirmek istersenBiraz daha mantıklı oynayacağım gelirse gelir gelmez ise gelmez
MantıklıSaat 2 de Kolombiya ligi başlıyacak bacamaranga maçı ilk yarı bir gol oranı 1.47 banko bir oran degerlendirmek istersen
Yanına bir de aynı maçın ilk yarı 3.5 korneri koyarsan 2.20 oran yapıyor bu ilk kuponun zararı çıkar 45 dakikadaMantıklı
O Spor dallarina ben ayar oluyorum knka hiç de anlamıyorum kimi görsem de lose oluyor futbol candır gerisi heycandirSapla voleybol masa tenisi erken bitsin
Sen bnm kafadansın bn futbol başka oynamam diğerleri saarmıyorO Spor dallarina ben ayar oluyorum knka hiç de anlamıyorum kimi görsem de lose oluyor futbol candır gerisi heycandir
1.50 olsun futbol olsun o zaman 🤣O Spor dallarina ben ayar oluyorum knka hiç de anlamıyorum kimi görsem de lose oluyor futbol candır gerisi heycandir
Niyetimiz zarar cikarmak değil tek seferde gelmesidirYanına bir de aynı maçın ilk yarı 3.5 korneri koyarsan 2.20 oran yapıyor bu ilk kuponun zararı çıkar 45 dakikada
Swn bildigini oyna beklemedeyizNiyetimiz zarar cikarmak değil tek seferde gelmesidir
Inanmayanlara gelsınNiyetimiz zarar cikarmak değil tek seferde gelmesidir
En büyük para maclarda var zaten dost anlamak lazım tabi ezbere oynadığın herşey kaybettirir birde kanaatkar olabilirsen ki bu hiçbir kumarcida yokO Spor dallarina ben ayar oluyorum knka hiç de anlamıyorum kimi görsem de lose oluyor futbol candır gerisi heycandir
Bol şans diliyorum başarılı olduysa tebrik ederimİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
İlk adım zarar çıkarır bir sonraki adım kar yani sıralama böyle degilmi bir kerede büyümek zor oluyor ve dostNiyetimiz zarar cikarmak değil tek seferde gelmesidir
Önce depin atması lazmRio branco ES 🅾---🅾 Villa nova dk 47