- 5,486
- 3,060
- 113
Kaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Ekli dosyalar
-
372.7 KB Görüntüleme: 83
Hemen sinerji yapalım bol şans dostumKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Harbi aw dün gecede şili ev tek golden gittiKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Bu iddia da olmaz diye birsey yok bence 😀2.85 oran alıp üst mu bekliyon kolay gelsin
Bol sanslar dost sinerji verelimKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Bol şanslarKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Oran boş her oranın riski aynıdır.2.85 oran alıp üst mu bekliyon kolay gelsin
O zaman 80 oran oyna otur bekle gelmesini hepsi aynıysaOran boş her oranın riski aynıdır.
Bol şansKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Gece olmadı şimdi döner şansın inşallahKaderimi değiştirin bu maçı üst yapın bol şanslar
Geleceği varsa geliyor be dost canlıdan almistim epey eski ama suna bak hesapta para kalmisti ogle bastimO zaman 80 oran oyna otur bekle gelmesini hepsi aynıysa
O miktara bende o oran oynarım reisGeleceği varsa geliyor be dost canlıdan almistim epey eski ama suna bak hesapta para kalmisti ogle bastim
2021 yazıyor goruyorsan o zamanin 300 lirasi bugunjn 2000 2500 lirasi nerdeyse ya miktar onemli değil 90 orana yüklü giricek halimiz yok ya arada deniyoruz iste tek mac yada bu sekildeO miktara bende o oran oynarım reis