- 33,383
- 12,435
- 113
Bol şanslarYa herro ya merro iyi forumlar
Bol şanslarYa herro ya merro iyi forumlar
Bol şans yazdığın gibi gelsinYa herro ya merro iyi forumlar
Bol şansBol şanslar.
Onun üstüne gene kayıp yaşamış tek maçtanSorma aw mal ev 1 gol atamadı
Bol şanslarBol şanslar.
Ah ertan ahBolşanslar. Bbizden forumundan geldim en eski uyelerindendim oranin 100 k ustu dagitimim var. Bugun bir uyenin 50 bin tl dagitimina coktu forum adminleri ben dahil bir cok uye o sahtekar forumu bugun birakarak buraya geldik. Ara ara girerek isinmaya calisirim...hepinize bol sans diliyorum
Bol şans dostum ben çok gollü geçeceğini düşünüyorumYa herro ya merro iyi forumlar
3.5 ustude 2 oran ilk yarı 1.5 ustude 2 oran sıkıntılı maçBol şans dostum ben çok gollü geçeceğini düşünüyorum
İy 2-0 Ms 4-03.5 ustude 2 oran ilk yarı 1.5 ustude 2 oran sıkıntılı maç
Bol şansYa herro ya merro iyi forumlar
İnan futbol hiç belli olmuyor. 0.0 da bitebilir 4.4 te5.5 üst çok güveniyorum o derece +7 gidecek maç benim fikrim durumun varsa değerlendirebilirsiniz
Kesinlikleİnan futbol hiç belli olmuyor. 0.0 da bitebilir 4.4 te
Bu en. Baba 2.5 üst anca olur kral sen baya abarttın bnce top bu belli olmaz ama en baba olacagı 2.5 üst5.5 üst çok güveniyorum o derece +7 gidecek maç benim fikrim durumun varsa değerlendirebilirsiniz
5-2 skor 🥵5.5 üst çok güveniyorum o derece +7 gidecek maç benim fikrim durumun varsa değerlendirebilirsiniz
Knka ben çok gollü geçeceğine inanıyorum tabi top bu belli olmaz ama benim fikrim rahat 5.5 olurBu en. Baba 2.5 üst anca olur kral sen baya abarttın bnce top bu belli olmaz ama en baba olacagı 2.5 üst