- 3,427
- 3,354
- 113
Geçmiş olsun diyelim kral sende cevher var gene tutturursumBiri beni tekkeden atsın kuponu bozdum kupon geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 986504
Geliş fiyatınaKaçtan bozdun
Kafayı yemek üzereyim 3400 e bozdum son para diye bir maç kaldı oda dk 25 daha şuan bozsam en kotu 20 si vardiGeçmiş olsun diyelim kral sende cevher var gene tutturursum
3400 83 te bozdum 85 TE attiKaçtan bozdun
Olsun kar varsa sıkma canını sivasli3400 83 te bozdum 85 TE atti
Sağlık olsun takılma3400 83 te bozdum 85 TE atti
Son macda 1-1 oldu ilk yarı dahaSağlık olsun takılma
Hep son paraya denk gelir ve hep o kupon gelir. 50 kez aynı hataya düştüm. Ama olsun, eline geçen paraya şükret ve devam et. Yoksa kaybetmekten daha çok koyuyor.3400 83 te bozdum 85 TE atti
Aga bugün 15k kayıp var bu gelse +20 olacaktı bozdum son para diyeHep son paraya denk gelir ve hep o kupon gelir. 50 kez aynı hataya düştüm. Ama olsun, eline geçen paraya şükret ve devam et. Yoksa kaybetmekten daha çok koyuyor.
Oooo sen nerelerdesin beGelmese de iyi ki bozdum derdin siktir et cano
@DevecibeyGelmese de iyi ki bozdum derdin siktir et cano
Hain adam donmuyor mesajlarada yakıştıramadım bir kere 1.5 saat konuşmuştum turta bunla dodobet icin
Sen niye beni sikayet ediyon millete sana bi zararim mi dokundu hain evlatHain adam donmuyor mesajlarada yakıştıramadım bir kere 1.5 saat konuşmuştum turta bunla dodobet icin
Hayinsin ya mesajlara bile bakmıyor dun parayı buldun değiştin yakistiramadimSen niye beni sikayet ediyon millete sana bi zararim mi dokundu hain evlat
Kim buldu parayi amk parayi bulsam forumda isim neHayinsin ya mesajlara bile bakmıyor dun parayı buldun değiştin yakistiramadim
250 k vurmadinmi ogun etiketledin bizi sonra mesajlara donmedinKim buldu parayi amk parayi bulsam forumda isim ne