Dost yapıyon da birden fazla aynı şeyi diyince insan ister istemez bozuluyorEspiri yapiyoruz reis
Dost yapıyon da birden fazla aynı şeyi diyince insan ister istemez bozuluyorEspiri yapiyoruz reis
Yok saydım al bakalım ne alacaksınAgggg cikarsa öpe öpe aliriz merak etme şekerim
Sen git biraz hava al aga çok sinirli gördüm seniYok saydım al bakalım ne alacaksın
Sen niye ortalığı gerginlestiriyon adam burda para basıyor ve size para verecek kazanırsa sen hala adamla dalga geçiyon kendini onun yerine koySen git biraz hava al aga çok sinirli gördüm seni
EvetAzad cevap vermedin reis urfadami yasiyon
Benim adamin parasina ihtiyacim yok bro gir gir samata yapiyoruzSen niye ortalığı gerginlestiriyon adam burda para basıyor ve size para verecek kazanırsa sen hala adamla dalga geçiyon kendini onun yerine koy
Kim olursa olsun para kaybettimi kiziyorum siteler kazanacağına düşmanım kazansın sevinirimBenim adamin parasina ihtiyacim yok bro gir gir samata yapiyoruz
Senide cok sinirli.gordum sende birwz temiz hava al
Bende oyle dusunuyorum reis ben adam kaybetsin filan demedim ki kafa dagitiyoruz umarim kazanir da ama kendini boyle bi hal sanmasi uzucuKim olursa olsun para kaybettimi kiziyorum siteler kazanacağına düşmanım kazansın sevinirim