- 4,223
- 3,702
- 113
Bu illet yüzünden tutamıyorum zaten Allah AffetsinHe lan dayi hic sormaa
Bu illet yüzünden tutamıyorum zaten Allah AffetsinHe lan dayi hic sormaa
Allah nasip etsin be dostBu illet yüzünden tutamıyorum zaten Allah Affetsin
İnşallah kardeşim Allah kabul etsin orucunuAllah nasip etsin be dost
Amin sagolasinİnşallah kardeşim Allah kabul etsin orucunu
Sanal bakiyeyle bende yaparım abi10₺ dememek lazım. Dün 19₺ ile 6.000 kasa yaptıydım 😀
Sagol dost.sans dönse bi cok guzel olcakta 😀Bol şanslar dostum
Dost bu betonred nasıl site ücretsiz çark 2 spin verdi 400 yaptım ödemez diye sıfırladım yarın birdaha deneyeceğim
50 100 yatirip cekebilirdin .kazanc limiti yok onunDost bu betonred nasıl site ücretsiz çark 2 spin verdi 400 yaptım ödemez diye sıfırladım yarın birdaha deneyeceğim
Iste birdaha olmaz o tutar 😀Dost bu betonred nasıl site ücretsiz çark 2 spin verdi 400 yaptım ödemez diye sıfırladım yarın birdaha deneyeceğim
Sağlık olsun bilgisizlik kötü50 100 yatirip cekebilirdin .kazanc limiti yok onun
Bu arada ilk defa duydum onu da denemek lazimDost bu betonred nasıl site ücretsiz çark 2 spin verdi 400 yaptım ödemez diye sıfırladım yarın birdaha deneyeceğim
2 spin 40 verdi 🤣🤣Iste birdaha olmaz o tutar 😀
Site linki atsana bi roll konusu açılır yine n3 biliyon 😀😀2 spin 40 verdi 🤣🤣
Site linki atsana bi roll konusu açılır yine n3 biliyon 😀😀
Kafama edeyim 50 atıp çekerdik sorup soruşturmadan ödemez hükmü verdik sıfırladım tam bir mallık örneği 🤣🤣Site linki atsana bi roll konusu açılır yine n3 biliyon 😀😀
Estagfurullah .direk uye olunca mi veriyorKafama edeyim 50 atıp çekerdik sorup soruşturmadan ödemez hükmü verdik sıfırladım tam bir mallık örneği 🤣🤣
Bir kaç ay önce forumda paylaşılmıştı deneme bonusu olarak o zaman üyelik oluşturdum bugün maillerde gördüm ücretsiz çark diye girdim doğru hergün ücretsiz çark veriyor eski vbet gibi carkta bile amorti bizi bulduEstagfurullah .direk uye olunca mi veriyor