- 4,825
- 4,014
- 113
neyse yapcak bısey yok can sağlığı olsun
Evet maalesef 😑Hem de aynı dk hem,de pen6 qene😂bolivyadada kaçt penaltı sımdı
Besmele cekerek kumar oynayan arkadaslarım var benm qene iyisin sen😂başlıktan belliydi kupon yatacağı kumarla arife gecesi yazarsak olacağı o.)
no bonus olduktan sonra yatırımı kestım maalesef yok heralde.eklenmemıs baktım sağol tost@brentford eqer 2023 de yatırımun varsa kulisbet 100 freespin vermiş
Siteler yüklü bi cekim yap hemen no bonusu basıyor sende saqol varolno bonus olduktan sonra yatırımı kestım maalesef yok heralde.eklenmemıs baktım sağol tost
Yılların sitesi betasus kazancın su qibi aksınbetasus teşekkürlerimi sunuyorum arife günün ilk saatlerinde iyi bayramlar betasus bayram öncesi iyi oldu bu
Ekli dosyayı görüntüle 355222
aynen öyle askerdeyken burdan oynuyordum askerde.. sene 2018 mydi evet öyleydi.o zamanlar yeniydi biraz site.ama hızlıydı yıneYılların sitesi betasus kazancın su qibi aksın
Cizqisini bozmayan sayılı sitelerdenaynen öyle askerdeyken burdan oynuyordum askerde.. sene 2018 mydi evet öyleydi.o zamanlar yeniydi biraz site.ama hızlıydı yıne
Eyv sende Allaha emanethadi günün güzel olsun dost hayırlı sabahlar sana ben kaçar. allaha emanet ol