Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Brezilya-Fransa Maçı

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,265
6,249
113
Takımda bek tandemi yok brezilya liginden rastgele adamlar oynuyor kaleci yok orta sahada bruno guimares va iyi r o da sezonu kapattı yerine bitik casemiro ile chelseanın yedeği santos oynuyor forvet ıgor thiago var onun da ne vereceği belli değil kanatlar iyi sadece kontra hariç hiç bi şey üretemeyecek büyük takımlara kafa tutamayacak bi takım
Katılıyorum sana

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
İyi zaten kanka kötü değilde şu Fransa'nın 11 ine baksana allah düsmanimin başına vermesin şuan Fransa sahada antrenman yapıyor gibi onlarin kaybettiği topla Brezilya atağa çıkıyor bizim anadolu kulüplerinin 4 büyüklere çektiği muamaleyei çekiyor hahahah
Fransanın kadro mükemmel

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,265
6,249
113
Takımda bek tandemi yok brezilya liginden rastgele adamlar oynuyor kaleci yok orta sahada bruno guimares va iyi r o da sezonu kapattı yerine bitik casemiro ile chelseanın yedeği santos oynuyor forvet ıgor thiago var onun da ne vereceği belli değil kanatlar iyi sadece kontra hariç hiç bi şey üretemeyecek büyük takımlara kafa tutamayacak bi takım
Aga orta sahaya sarayı aldılar ya daha ne olabilir? Galatasarayli olmama rağmen gram inanmıyorum saraya pozisyon şansı ile goller buldu açığı ortalara osimhen sanche apo givi isimler kafa vurdu asistler yazıldı değil brezilya milli takımı Galatasarayin kupa rotasyonunda bile oynayacak yetenekte değil bana göre

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,265
6,249
113
Aga orta sahaya sarayı aldılar ya daha ne olabilir? Galatasarayli olmama rağmen gram inanmıyorum saraya pozisyon şansı ile goller buldu açığı ortalara osimhen sanche apo givi isimler kafa vurdu asistler yazıldı değil brezilya milli takımı Galatasarayin kupa rotasyonunda bile oynayacak yetenekte değil bana göre
İddia ediyorum ikinci yarı alsın dede oyuna sarayı değil bir daha milli takıma ülkeye girişini yasaklarlar

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,217
1,038
113
Bu seviyelerin adamı değil zaten zorunluluktan çağırmışlar yedekte adam yok

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Valla öyle düşünme Brezilya da etkili oyuncu çok maçı çevircek yıldızları var
Biz kendimize bakalım bizde hiçbişey yok 😆😆😆

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
1,286
113
Bu prezilyadan bı 💩olmaz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Hocam diyeceğim tek şey önümüz aydınlık yürekten inanıyorum bizim tek eksiğimiz pivot bir santrafor ah burak yılmaz ah 90 milyon Luk ülkede bir tane santrafor çıkaramıyoruz
Burak iyiydi yine iyi kötü
O da Portekiz maçında penaltıyı kaçırınca milli takımı bıraktı

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,668
1,485
113
Fransanın orta saha rotasyonuyla kıyaslayınca komik kalıyor valla brezilya

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,265
6,249
113
Başlıyor maç yerlerimizi alalım ufaktan

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Maç başında gönlümden 1-4 geçirdim dost Fransa baya iyi oynuyor ama çok top kaybediyor geride en az bir gol bulacak Brezilya Fransa da durmaz 1-2 1-3 bu şekilde biter
Bende öyle dusundum dost basarilar min 2.5 üst bence de