- 1,607
- 906
- 113
Öyle tabi futbol bu olmicak bişey değil gönlüm Kazan isterhaddime değil tutarsa o sevinçle bir tık fazla yaparız yatarsa da yatar zaten her gün kaybediyoruz djjdjd
Öyle tabi futbol bu olmicak bişey değil gönlüm Kazan isterhaddime değil tutarsa o sevinçle bir tık fazla yaparız yatarsa da yatar zaten her gün kaybediyoruz djjdjd
Canını sıkma imkansız değilzaten bugün ki maça özelmiş ben tüm turnuva sanıyordum 😓
Bol şans diliyorum dostumDünya kupası özel oran oynadım.
Meksika - Güney Afrika maçına özel.
Oynaması benden takip etmesi sizden.
Orta sahanın gerisinden gol olur 100 oran bayiden kupon yaptım 500 liradan 10 tane vergi kesmesin diye olurda orta sahanın gerisinden gol gelirse ve konuya (belirtilen) golün geldiği haberini veren
İlk kişiye 10.000 ₺
İkinci kişiye 5.000 ₺
Üçüncü kişiye de 2.500₺
Takip eden ve beğenen 25 kişiye 500 ₺
Çünkü: Neden olmasın ? 🙋
Bol şans kralDünya kupası özel oran oynadım.
Meksika - Güney Afrika maçına özel.
Orta sahanın gerisinden gol olur 100 oran bayiden kupon yaptım 500 liradan 10 tane vergi kesmesin diye olurda orta sahanın gerisinden gol gelirse ve konuya (belirtilen) golün geldiği haberini veren
İlk kişiye 10.000 ₺
İkinci kişiye 5.000 ₺
Üçüncü kişiye de 2.500₺
İçerde bu kupon,,hadi hayırlısı olsun,,zaten bugün ki maça özelmiş ben tüm turnuva sanıyordum 😓
arda güler atınca haber ederimtüm turnuva boyunca geçerliymiş aklınıza not alın denk gelirse yazın banada sürpriz olsun 😁
Meksika ortasahadan denedi ama kaleci tuttuzaten bugün ki maça özelmiş ben tüm turnuva sanıyordum 😓
tüm turnuva geçerliymiş bir kere daha deneyeceklerdi olabilir ya şans bundan sonrası gelirse oynamayan bin pişman olurİ
Meksika ortasahadan denedi ama kaleci tuttu
Tüm turnuva plduna eminmisin bir sürü maç oynanacak illaki olurtüm turnuva geçerliymiş bir kere daha deneyeceklerdi olabilir ya şans bundan sonrası gelirse oynamayan bin pişman olur
bana da garip geldi ne bileyim aradım iddiayı kupon kodu da sordu hatta tüm turnuva boyunca geçerli dediler bayiden nakit oynadım ben garanti olsun diyeTüm turnuva plduna eminmisin bir sürü maç oynanacak illaki olur
Bol şanslarDünya kupası özel oran oynadım.
İlk kişiye 10.000 ₺
İkinci kişiye 5.000 ₺
Üçüncü kişiye de 2.500₺
Dipnot: Tüm turnuva boyunca geçerliymiş olurda biri hatırlarsa konuyu yeşillendirir 😍