- 10,792
- 9,987
- 113
Geçmiş olsun,bol şanslarKirvem hakemlerin düdüklerini aldığı yerin sahibi bu maçın ilk periyoduna oynamışlar spurs kazanır bende 500 dolar bastım bol şanslar 😅Ekli dosyayı görüntüle 498610
Bol sanslarKirvem hakemlerin düdüklerini aldığı yerin sahibi bu maçın ilk periyoduna oynamışlar spurs kazanır bende 500 dolar bastım bol şanslar 😅Ekli dosyayı görüntüle 498610
Sen ne yaşıyon dayıPragmatik dolandırıcı
Aramızdaki bi muhabbet dostum anlamazsınSen ne yaşıyon dayı
luka doncic 40.5 alt ve ayrıca basketten hiç anlamadan bu bahsi oynadım ben 😓Geçmiş olsun,bol şanslar
Bol sansKirvem hakemlerin düdüklerini aldığı yerin sahibi bu maçın ilk periyoduna oynamışlar spurs kazanır bende 500 dolar bastım bol şanslar 😅Ekli dosyayı görüntüle 498610
Zor valla, ama inşallah gelir oynamissin artikluka doncic 40.5 alt ve ayrıca basketten hiç anlamadan bu bahsi oynadım ben 😓
Benlik evet olur reis öyle şeyler maksat gırgır şamata olsun 😂AFŞLAKSLŞGKASFLŞAKSf @Salobalo12 'ye diss atılmış yeni gördüm şsdlkgşlsdkgsdg
Bol şanslar reis 😂😂Kirvem hakemlerin düdüklerini aldığı yerin sahibi bu maçın ilk periyoduna oynamışlar spurs kazanır bende 500 dolar bastım bol şanslar 😅Ekli dosyayı görüntüle 498610
Bol şans diliyorumKirvem hakemlerin düdüklerini aldığı yerin sahibi bu maçın ilk periyoduna oynamışlar spurs kazanır bende 500 dolar bastım bol şanslar 😅Ekli dosyayı görüntüle 498610
Evet knk20-14 yeniliyor ama sonradan açılır diyorsun sanırım 😀