- 19,471
- 21,974
- 113
Osayi gibi hızlı kanatlar uçacak bizimİş yapar 🧐
Serdar Dursun Goal Kralı olur 🧐Osayi gibi hızlı kanatlar uçacak bizim
Bugün çok istedi gol atmak mücadele ermesi yeterdi .Serdar Dursun Goal Kralı olur 🧐
Bana göre genç yetenekli oyuncu almak daha iyiBugün çok istedi gol atmak mücadele ermesi yeterdi .
Forvet e de gabigol mehdi Tarami belotti 3 ünden biri olcak diyorlar.
Bu sene transfer politikası oynatıp seneye yüksek paraya vermek genç yetenekli ya da orta yaş elinde kalmicak transferlere yöneldi. Çünkü takımların mali durumu kritik .
Marcelo dan bile vazgeçtiler kaç yaşında 6.milyon euro istiyor
Lincoln u o yüzden aldılar.Bana göre genç yetenekli oyuncu almak daha iyi
Alt yapı her zaman önemli reis geliştirip pazarlayacaksın uçuk fiyatlara satacaksın kadronu daha iyi yapıp Avrupa da başarılı olmalıyızLincoln u o yüzden aldılar.
Felipe scolari zamanında ronaldinho gibi olur demiş.
Hikmet karaman da ilerde.dunya yıldızı olabilcek oyuncu demiş.
Porto istemiş ama.jorge hocam ile.calismak istiyorum diye teklifi reddetmiş .
Porto istediyse boş oyuncu değildir. Porto tüm avrupaya yıldız pazarlayan kulüptür
Ligde şampiyon olan takım 6 7 milyon euro aliyorAlt yapı her zaman önemli reis geliştirip pazarlayacaksın uçuk fiyatlara satacaksın kadronu daha iyi yapıp Avrupa da başarılı olmalıyız
GS liyim ama iyi yapmış fb vazgeçerek.Bugün çok istedi gol atmak mücadele ermesi yeterdi .
Forvet e de gabigol mehdi Tarami belotti 3 ünden biri olcak diyorlar.
Bu sene transfer politikası oynatıp seneye yüksek paraya vermek genç yetenekli ya da orta yaş elinde kalmicak transferlere yöneldi. Çünkü takımların mali durumu kritik .
Marcelo dan bile vazgeçtiler kaç yaşında 6.milyon euro istiyor
Aynen öyle.GS liyim ama iyi yapmış fb vazgeçerek.
FB den gider 6 milyon avro ister Brezilyaya, Portekize gider 1-2m avro maaşa oynar oc
Belotti istesi. Juveye intere Milana her yere gider şimdi gelmez o adamGS liyim ama iyi yapmış fb vazgeçerek.
FB den gider 6 milyon avro ister Brezilyaya, Portekize gider 1-2m avro maaşa oynar oc