Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bu Maç Normal Mi

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,997
15,733
113
Aha bu ben demekki benden 1 tane daha varmış gecmis olsun İngiltere derbisine kg maasi basmistim 6-0 mi ne bitmişti macida izliyordum ha ataklar vs

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Ben orada 2.5 üst ve korneri kombinliyorum aynı maça oran çok yüksek oluyor tabi her maç değil seçiyorum arada şuanda dünyada diğer liglere göre en temiz lig avusturalya ligi gerisi hep masada bitiyor
Maçları genelde alt biten birkaç takım var orada. Birisi Ufuk Talay'ın çalıştırdığı Sydney fc, diğeri de Wellington Phoenix. O takım da zaten Ufuk Talay'ın önceki takımıydı

Bu ligde zaten takımların arasında fazla kalite farkları da yok. Ben Ufuk Talay'ın çalıştırdığı takımlara alt oynuyorum bazen

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,320
7,741
113
Haklısın dost ödüllü etkinlik ne zaman gelir 😂
valla şu sıralar ara verdik . ben bankaya çekim yapıyom hep . 1 haftada 400 k çektik nerdeyse göze batmayak . beleş olurs aoynuyom şimdilik hem fren yapmıs oluyom yoksa para gider dost. ama hafta başı tekrar bi iki gün oynayacam ozaman anca😁

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,491
1,512
113
1.5 yıllık konuyu hortlatanı banlıcaksın