Tıklama patlarsın😴😴S.a arkadaşlar böyle bir mail geldiEkli dosyayı görüntüle 402368
Patlama değil bro tıkladım deneme bonusu altında atmışlar ama 3 mail olarak gelmiş hepsinde 400 üstü mail adresi varTıklama patlarsın😴😴
Yok yok öyle bir şeyde yazmıyor sadece bu mail gelmiş 3 farklı kişidenYo tıklayınc bişey olmaz.
Ama inanma büyük ihtimal şu sitede kaydınız var savcılığa iletildi felan yazıyor dolandırıcılar yani
Ozmn test amaçlu maildir bunları toplayp reklam amaçlı kullanıyolar ..Patlama değil bro tıkladım deneme bonusu altında atmışlar ama 3 mail olarak gelmiş hepsinde 400 üstü mail adresi var
Şuan mailin aslını göremiyorsun.Valla çözemedim mail adresleri arasında kendi mail adresimde var üstüne 2 3 tane mailde arkadaşımızın maili cikti
Olmadı yaptım kardeşimŞuan mailin aslını göremiyorsun.
Sadece bu mailin kimlere iletildiğini görüyorsun.
Yapman gereken,
sağ üstteki üç çizgiden "gereksiz değil" kısmını işaretle.
Bu mail gereksiz klasöründen, gelen kutusuna taşınacak.
Oradan tekrar maile girince mailin aslını görebilirsin.
Bende outlook kullanıyorum.
Son zamanlarda gereksize düşen maillerde bu şekilde çok gelmeye başladı.
Kurcalaya kurcalaya çözdüm mevzuyu.
Dediğimi yapman lazım mesajı görmek için
Bende oluyor.Olmadı yaptım kardeşim
Site ac reklama gerek yok yap deneme bonusunu yatirimsiz bas bu maildekilere reklami ucusa gecPatlama değil bro tıkladım deneme bonusu altında atmışlar ama 3 mail olarak gelmiş hepsinde 400 üstü mail adresi var
Mail ortadan kayboldu ama gelen kutusuna düşen bişi yokBende oluyor.
Dediğim gibi "gereksiz değil" işaretlediğim zaman bu mail direkt anasayfaya normal gelen kutusuna taşınmış oluyor.
Oradan tekrar maile girdiğimde içindeki mesajı görebiliyorum.
Son 1 haftadır en az 5-6 tane böyle mail geldi.
Hepsini de bu şekilde çözdüm.
Evet mailin aslı gözüküyorBende oluyor.
Dediğim gibi "gereksiz değil" işaretlediğim zaman bu mail direkt anasayfaya normal gelen kutusuna taşınmış oluyor.
Oradan tekrar maile girdiğimde içindeki mesajı görebiliyorum.
Son 1 haftadır en az 5-6 tane böyle mail geldi.
Hepsini de bu şekilde çözdüm.
Dostum sayfayı yenileyip gelen kutusunu ve diğer kutusunu tekrar kontrol et.Mail ortadan kayboldu ama gelen kutusuna düşen bişi yok
Geldi kardeşim Ali yüce diye bir site yöneticisi Ayça diye birine bu mail adreslerine mail atın diye yazmıs mail bana gelmişDostum sayfayı yenileyip gelen kutusunu ve diğer kutusunu tekrar kontrol et.
Mail oralara bir yerlere taşındı.