- 3,885
- 1,745
- 113
türk kızlarından iyidir la suriyeliEkli dosyayı görüntüle 959725alt oynuyoruz üst geliyor üst oynuyoruz alt geliyor şampiyonluga oynuyoruz 10saniye kala gol yiyoruz manita yapıyoruz Suriyeli çıkıyor iişe. Gidiyoz hevesimiz kaçıyor bune mk
Suriyeli bence okeydirEkli dosyayı görüntüle 959725alt oynuyoruz üst geliyor üst oynuyoruz alt geliyor şampiyonluga oynuyoruz 10saniye kala gol yiyoruz manita yapıyoruz Suriyeli çıkıyor iişe. Gidiyoz hevesimiz kaçıyor bune mk
Kız güzelse ırkı sorun olmaz her şeye olumsuz bakıyorsunEkli dosyayı görüntüle 959725alt oynuyoruz üst geliyor üst oynuyoruz alt geliyor şampiyonluga oynuyoruz 10saniye kala gol yiyoruz manita yapıyoruz Suriyeli çıkıyor iişe. Gidiyoz hevesimiz kaçıyor bune mk
Ayarı kaçırdım benden iyi Türkçesi vardı ona kandımher şeyi geçtimde suriyeliyi nasıl buldun osman
Ne oynarsam tersi geliyoAlt oynadığında. Ya alt gelecek ya üst gelecek ortasını kesfedersen çağır beraber inceleyelim.
Kral öyle muhabbet ayda yılda bir kere oluyor o mutluluk da 30 saniye fln sürüyorMaçın geldiginde attı be. Vallahi gol yes be sonunda aha geldi ohhhh bee işte bu diye orgazm olduğunda sıkıntı yok. Gelmediğinde mi sikinti oluyor.
Muteaahit ol 1000 lerce evyap 1 i yikilsin yıkılan tek aklında kalır. Kazanç 1000 defada olsa yine kayıp kafana takılır. Kumar kaybettirmeye yonelik heyecan veya dopamin için oynamıyor San bırak benceKral öyle muhabbet ayda yılda bir kere oluyor o mutluluk da 30 saniye fln sürüyor
ah be osmanim.ah beeee osmaniiimmmEkli dosyayı görüntüle 959725alt oynuyoruz üst geliyor üst oynuyoruz alt geliyor şampiyonluga oynuyoruz 10saniye kala gol yiyoruz manita yapıyoruz Suriyeli çıkıyor iişe. Gidiyoz hevesimiz kaçıyor bune mk
big brother is watching you.Biraz önce lightning rulette 200 TL'ye 100x vurdum. Bütün sayıları kapattim. 30u kapatmadim. 30da 100x geldi ve parayı sıfırladım 😂
1.30 lara dikkat edelim.Namussuz fenerin kazanırına kriptoda 600 dolarlık işlem yaptım son dakika o golü yemese 900 olacaktı. Moralim çok bozuk. Umarım bu hafta Galatasaray bunları perperişan eder.
Kral bir Galatasaraylı bunların olacağını bilir keşke oybamasijydijNamussuz fenerin kazanırına kriptoda 600 dolarlık işlem yaptım son dakika o golü yemese 900 olacaktı. Moralim çok bozuk. Umarım diğer hafta Galatasaray bunları perperişan eder.
Ben böyle rezil bir takım iğrenc bir camia görmedim. Kırmızı kart jokeri ve penaltı jokeri kullandıkları halde 10 kişi rakibe karşı skoru koruyamıyorlar. Bide şampiyon olacaklarmış. Hakemlerin ittirmesi ile bile gidemiyorlar harbiden reziller. Bu bana büyük ders oldu. Bundan sonra ne Türk takımlarına oynarım nede taraf bahsi alırım.1.30 lara dikkat edelim.
Bilemedim dost. Evinde rizeyide yener artık şampiyonluk umudunu derbiye taşır diye düşündüm ama yanılmışım. Reziller gerçekten.Kral bir Galatasaraylı bunların olacağını bilir keşke oybamasijydij