- 6,170
- 3,584
- 113
Bol şans dost umarım kazanırsınYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
Ekli dosyayı görüntüle 977599
Bol şans dostumYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
Bol sans pek anlamam ne verir bu kupona sence ?Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
bolşams reis , kozmozun delisi muro repliği vardıYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
İzlicem getircez bu teki son koşuda sürpriz getircezzYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
Boltpilota oynasaydın böyle olmazdıYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
Çok ağır favori 2-4 den korkuyorumBol şanslar kozmoza oran acmamislar umarım çıkış yapabilir![]()
![]()
Çok ağır favori bol şansYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
7 li ganyan bu hocam az vermez ve devır varhep düşük ganyanlar gelmiş , bu ayak 6 gelir ve son ayak sürpriz gelirse bieşyler verir
Son ayak patlarsa en kötü 10 kağıdı varBol sans pek anlamam ne verir bu kupona sence ?
hiç oynadım reis inş gelir 6 numara bu ayak tek ve büyük favroi agf %687 li ganyan bu hocam az vermez ve devır var
Kozmos gecilmez tebriklerYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .