- 8,107
- 4,969
- 113
Tahirim evden dışarı cikamiyomki hastaymAbdest alıp yarım saat camide kalamıyor musun
Tahirim evden dışarı cikamiyomki hastaymAbdest alıp yarım saat camide kalamıyor musun
Ben açtım birdaha böyle sorular sormaDeneme bonusu varmı diye yazdım az daha bıçaklanacaktim yatırım metodları çok ilginç
Sitenin linki nedirDeneme bonusu varmı diye yazdım az daha bıçaklanacaktim yatırım metodları çok ilginç
Ne diyim sen hastalık hastası olmuşsun hastayım diye diye daha da hasta yapiyon kendiniTahirim evden dışarı cikamiyomki hastaym
Kardeşim ne yani senin hastalığın kanser hastaları bu kadar sert etmiyor yeterdaTahirim evden dışarı cikamiyomki hastaym
Benimki veremden beter dost 🥺Kardeşim ne yani senin hastalığın kanser hastaları bu kadar sert etmiyor yeterda
Haklısın tahirim 😔Ne diyim sen hastalık hastası olmuşsun hastayım diye diye daha da hasta yapiyon kendini
Ne dim dost Allah yardımcın olsun gökten bi 200 k inse duzelirmiydinBenimki veremden beter dost 🥺
Yine duzelmezdim dost 🥺Ne dim dost Allah yardımcın olsun gökten bi 200 k inse duzelirmiydin
Belli dost seninkisi dermansız derman diyecek laf yokYine duzelmezdim dost 🥺
Bak clover gene elektrik gitti bu elektrik yüzünden dert sahibi olacam yavYine duzelmezdim dost 🥺
Bence 20k yeterli gibi şuan🤣Ne dim dost Allah yardımcın olsun gökten bi 200 k inse duzelirmiydin
Ben seni anlıyorum dost Allah şifa versin bize çok zor yinede beterin beteri var böyle düşünelim hayırlı geceler 👋Yine duzelmezdim dost 🥺
Allah razı olsun dost seninde gecen güzel olsunBen seni anlıyorum dost Allah şifa versin bize çok zor yinede beterin beteri var böyle düşünelim hayırlı geceler 👋
Yok bunun parayla işi yok bellikiBence 20k yeterli gibi şuan🤣
Başka bişeylede işi yok hep aynı konu hiç kendini güzelim diye yormuyor hep kötüyüm hastayım ne kadar derse o kadar yapışır 😟😏🤨Yok bunun parayla işi yok belliki
Burda biz variz hayirdir gardss kim kimi picakliyor🤣Deneme bonusu varmı diye yazdım az daha bıçaklanacaktim yatırım metodları çok ilginç çok acayip yatırım bonuslari var çok şaşırdım gercekten