- 6,281
- 4,014
- 113
Bu zamana kadar jackpot muhabbetine inanmiyordum bizi gaza getirmek için yapıyorlar sanıyordum. Hesapta 10.000 para gordüm şok oldum.
Ekli dosyalar
-
172.9 KB Görüntüleme: 187
TebriklerBu zamana kadar jackpot muhabbetine inanmiyordum bizi gaza getirmek için yapıyorlar sanıyordum. Hesapta 10.000 para gordüm şok oldum.
Tebrikler gardaşımBu zamana kadar jackpot muhabbetine inanmiyordum bizi gaza getirmek için yapıyorlar sanıyordum. Hesapta 10.000 para gordüm şok oldum.
TebriklerBu zamana kadar jackpot muhabbetine inanmiyordum bizi gaza getirmek için yapıyorlar sanıyordum. Hesapta 10.000 para gordüm şok oldum.
Kupon cok yaptim ya ondandir ama 2 gundur para yoktu oynayamiyordum.20 lira bonus ararken bunu gorduk iste😀Kupon yapmıştin yoksa öylesine mi düşmüş
Sans işte şuan vala senin durumundayiz demeki kupon yapmasanda düşüyor sevindim adina tebrikler tekrardanKupon cok yaptim ya ondandir ama 2 gundur para yoktu oynayamiyordum.20 lira bonus ararken bunu gorduk iste😀
Mis gibi para.iyi degerlendir yokaa 2 3 saate tokatlanirsin.odemen falan varsa yap derimKupon cok yaptim ya ondandir ama 2 gundur para yoktu oynayamiyordum.20 lira bonus ararken bunu gorduk iste😀
tebrikler dostBu zamana kadar jackpot muhabbetine inanmiyordum bizi gaza getirmek için yapıyorlar sanıyordum. Hesapta 10.000 para gordüm şok oldum.
Aynen dost tokatlarlar hissetmezsin bile sonra nasıl oldu dersinMis gibi para.iyi degerlendir yokaa 2 3 saate tokatlanirsin.odemen falan varsa yap derim
Bende yazsammi yazmasammi diye dusunurken Allah'tan yazmamisim sıra bana gelmez o zamanDm den üşüşen kıymetli dostlar ,artık bir mutlulugumuzu paylaşmaya sevincimize sizi ortak etmeye korkar olduk.saat 18:00 den beri paylassam mi paylasmasam mi jackpotu diye cok dusundum korktugum başima geldi.hani kimseye bir sey dagitmayan biri olsam neysede.yapmayalım şunu.anladiniz beni🫡
Kapat dmyi kafan rahat etsin🤣Dm den üşüşen kıymetli dostlar ,artık bir mutlulugumuzu paylaşmaya sevincimize sizi ortak etmeye korkar olduk.saat 18:00 den beri paylassam mi paylasmasam mi jackpotu diye cok dusundum korktugum başima geldi.hani kimseye bir sey dagitmayan biri olsam neysede.yapmayalım şunu.anladiniz beni🫡
Geçmiş olsun 🤣Dm den üşüşen kıymetli dostlar ,artık bir mutlulugumuzu paylaşmaya sevincimize sizi ortak etmeye korkar olduk.saat 18:00 den beri paylassam mi paylasmasam mi jackpotu diye cok dusundum korktugum başima geldi.hani kimseye bir sey dagitmayan biri olsam neysede.yapmayalım şunu.anladiniz beni🫡