Bolsans kralValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
Bolsans kralValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
Bol şanslarValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
Bol sansValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
Bol şanslarValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
Sagol dost 5 ken bırakmistim takibi iyi olmus 2 korner7 korner zaten atmış r sosedac
Daha ilkyari oynanıyorSagol dost 5 ken bırakmistim takibi iyi olmus 2 korner
Bol şans kralValla dostlar dunden beri kafam beynim yandi , biraz dinlenmek icin mac onu kombin yaptim. Canlidan sadece alaves korner var , Ekli dosyayı görüntüle 956493
socidead won zaten bjk baskete görüsürüzReal sosedac tan 2 korner bekliyoruz
An itibariyle
Diğer maçlar en erken saat 18 de bahçeşehir basket,,o zamana kadar istirahat ke)))
Aynen 2.yari 2 kornere sosedac maçı tmm olur dost,,socidead won zaten bjk baskete görüsürüz
Bu kupon gelirse hedefte zaten,,umarım gelir,,,socidead won zaten bjk baskete görüsürüz
Dep atıyor sürekli ama atar sosedac 2 daha bence60 oldu halen korner atmadı
öne geçti birde rahat oldu sana zorGol attı sosedac
La gol degill 2 korner daha attt
Daha Dünya varr dur hele dostt,,2 korner dediğin nedir yaaaöne geçti birde rahat oldu sana zor