- 12,453
- 3,667
- 113
Gelsin de kanka nasıl gelirse artık valla hiçbir şeye güven olmuyor ya Dortmund yenildi Real beraber Arsenal beraber bu hafta iyi yontular biziBayern ilkyaridan bile gelebilir 2.5 ustu
Gelsin de kanka nasıl gelirse artık valla hiçbir şeye güven olmuyor ya Dortmund yenildi Real beraber Arsenal beraber bu hafta iyi yontular biziBayern ilkyaridan bile gelebilir 2.5 ustu
Huuuuuuu,,ihhh,mihhhhh))))Öyle maçlar gordumki adam 1 ci sonuncuyla sonucunun oranı kazanirs 1000 veriyor ve 1000 oran tutuyor geriis sende ama maç 3.2 mi neydi 4.3 yendi
Yediler milleti haklısın,,sonuca bakmak lazimm gerisi hikayeeGelsin de kanka nasıl gelirse artık valla hiçbir şeye güven olmuyor ya Dortmund yenildi Real beraber Arsenal beraber bu hafta iyi yontular bizi
Ben 4.0 olan maçin 88 den sonra 4.4 bittiğini bile bilirim ki Afrika kupasiydi Afrika'da bu kadar gol imkansiznyani bilirsinÖyle maçlar gordumki adam 1 ci sonuncuyla sonucunun oranı kazanirs 1000 veriyor ve 1000 oran tutuyor geriis sende ama maç 3.2 mi neydi 4.3 yendi
Birinin kuponda dedimki bourment kaç haftadır yenilmiyor diye Gine yenilmemisGelsin de kanka nasıl gelirse artık valla hiçbir şeye güven olmuyor ya Dortmund yenildi Real beraber Arsenal beraber bu hafta iyi yontular bizi
Telden takipdeyim reisOfff telefonlardan takip edemedimki
Senin yerine ederiz sorun yokOfff telefonlardan takip edemedimki
Arayan arayana maça bakamadımTelden takipdeyim reis
Afrika dedinde bu Uganda bize atar gidermi yapmiss ne ülke olarak yaniiBen 4.0 olan maçin 88 den sonra 4.4 bittiğini bile bilirim ki Afrika kupasiydi Afrika'da bu kadar gol imkansiznyani bilirsin
Sonra dağıtımda sen yoktun demeyin 😀Senin yerine ederiz sorun yokama bende telefon
Valla reisim oldumu oluyor Ukrayna ligi Rus ligi Afrika ligi bı lig daha vardı bunlarda çok zor gol cikiyorBen 4.0 olan maçin 88 den sonra 4.4 bittiğini bile bilirim ki Afrika kupasiydi Afrika'da bu kadar gol imkansiznyani bilirsin
O korner geldi ya bu kuponun kacari yok be dost18.32 itibari ile soyluyorumki bu kupon bayern uste bakar 😁😁
He şimdi oldu ben garip adamım kimse aramıyorArayan arayana maça bakamadım
siteler arıyor meşgule atiyom sen düşün 😂Arayan arayana maça bakamadım
Emine hanım. forumda ilk defa böyle aktif bir bayan üye görüyorum👏👏👏👏Offf telefonlardan takip edemedimki
Müşteri temsilcisi misin dost😁😁Offf telefonlardan takip edemedimki
Bayanmiymis sjjsjsjsEmine hanım. forumda ilk defa böyle aktif bir bayan üye görüyorum👏👏👏👏