- 90,471
- 100,030
- 113
Meşale de olabilir ben yorumdan okudum zayıf görünürlük yazıyordu dayı poor visibilitySis dağıldı haralde
Meşale de olabilir ben yorumdan okudum zayıf görünürlük yazıyordu dayı poor visibilitySis dağıldı haralde
Olacak ben kasa yapıp @BuildYourDreams kardeşten bilgi paylaşımı anlamında yardım isteyecemŞaka bir yana dost,,kuponun getirisi güzel,tam hedef yani,,gerçekten üzer şu saatten sonra,,umarım dediğin şekilde vakur bir duruş ve birazda sansla tatlı bir son olur,,,
Adınin isminin prestiji var ama dost,yerse acimazz bence içinden gecerrrrAdamlar şampiyonluğu garantiledi yesede bastırmayabilir
Eniştem İngilizcesini konuşturuyorMeşale de olabilir ben yorumdan okudum zayıf görünürlük yazıyordu dayı poor visibility
Güzel,sanada başarı ve bolsans dileklerimizle dost😀Olacak ben kasa yapıp @BuildYourDreams kardeşten bilgi paylaşımı anlamında yardım isteyecem
Bence atarrrrrrPauli gol at
Dk 60 gibi 2. Golü görürüz diyorumPauli gol at
2 gol gelirmi enişte oran düşükMeşale de olabilir ben yorumdan okudum zayıf görünürlük yazıyordu dayı poor visibility
Muhtemel sonuç2 gol gelirmi enişte oran düşük
0-2 olursa gelir bayern yedek oynadığı için az gollü gidiyor zaten yoksa çok atardı2 gol gelirmi enişte oran düşük
Yemek için dost,,gayet açık ve nettbayerne bak 2 yapmak yerine her seyi yaptı
Eniştem akor veriyorum 0-40-2 olursa gelir bayern yedek oynadığı için az gollü gidiyor zaten yoksa çok atardı
Şimdi güzel oldugol 2 0