- 1,440
- 1,319
- 113
Bovbet miydi muro reisSen diyordun ya hani o site ödemez 6 dakikada ödedi
Bovbet miydi muro reisSen diyordun ya hani o site ödemez 6 dakikada ödedi
Aynen arkadaştan aldık 2 lira yatırdım oraya çektim arkadaşı 2'yi geri verdim Şimdi gidiyorum kafamı kırmaya bugün yokum burada Büyük ihtimal uçuş modundayımBovbet miydi muro reis
Kazanmak yakışıyor reis sana afiyet olsunAynen arkadaştan aldık 2 lira yatırdım oraya çektim arkadaşı 2'yi geri verdim Şimdi gidiyorum kafamı kırmaya bugün yokum burada Büyük ihtimal uçuş modundayım
Pilot muroAynen arkadaştan aldık 2 lira yatırdım oraya çektim arkadaşı 2'yi geri verdim Şimdi gidiyorum kafamı kırmaya bugün yokum burada Büyük ihtimal uçuş modundayım
Ayda yılda böyle kazanalım ya Ufak da olsaKazanmak yakışıyor reis sana afiyet olsun
Emniyet kemeri şartPilot muro
Deveci diyordu ödemez orası 6 dakikada ödedi hemen hesabı da onaylattım kimliğin ön yüzüne atmıştım Şimdi bu bazen böyle prebet veriyor Çok iyi oldu buPilot muro
Hiç belli olmaz kanka tak tak pespese atarlarHidistanda dep 10 kisi ama atamicak bu ev
Şu an Atatürk Havalimanı'ndan çıkış yaptım Sabiha Gökçen'e doğru ilerliyorumEmniyet kemeri şart
Haftasonuna da sakla bişeyler bitirme hemenDeveci diyordu ödemez orası 6 dakikada ödedi hemen hesabı da onaylattım kimliğin ön yüzüne atmıştım Şimdi bu bazen böyle prebet veriyor Çok iyi oldu bu
Neyini saklim 2 lira çocuğa verdim zaten şimdi ₺1 yemeğe gidecek cebimde 1 lira kalacak Onunla da sigara falan alırım işte 3-4 gün🤣Haftasonuna da sakla bişeyler bitirme hemen
Paranın adı var la sadece hiç değeri yokNeyini saklim 2 lira çocuğa verdim zaten şimdi ₺1 yemeğe gidecek cebimde 1 lira kalacak Onunla da sigara falan alırım işte 3-4 gün🤣