- 70,987
- 37,510
- 113
Istesin sıkıntı yok Ana hesap olduktan sonraYou cas belge evrak istiyormuş sanırım ilk cekimde
Istesin sıkıntı yok Ana hesap olduktan sonraYou cas belge evrak istiyormuş sanırım ilk cekimde
Aynen öyle valla şaştık be dostBulamıyoruz ki konsantre olamıyoruz ki
Ama ben toparlayacağım İnanıyorum o gün gelsin kafam güzel buraya kuponları atacağım bayılıp kalacağım sonra kalkacağım kupon tutmuş gidip ezeceğimAynen öyle valla şaştık be dost
Bir bitirmediler yaLa ne faulu bu bitirin fark çok
İnşallah dost senin adına çok sevinirim umarım öyle olur vallaha mutu olırumAma ben toparlayacağım İnanıyorum o gün gelsin kafam güzel buraya kuponları atacağım bayılıp kalacağım sonra kalkacağım kupon tutmuş gidip ezeceğim
Yakındır o günlerİnşallah dost senin adına çok sevinirim umarım öyle olur vallaha mutu olırum
Kardeşim bol şanslar sen bu siteden hiç çekim yapmıyor musun beni ilk çekim de nobonus yaptılar
Doğrumu yani bu ? Çekim yaparken bu tarz muhabbetler geriyor beni ve Çekim geç geliyor haliyleIstesin sıkıntı yok Ana hesap olduktan sonra
Çok geçmiş olsunOlmadi malesef , cekimden haracimizi biraktik cumleten hayirli geceler
Dost simdilik devamkeKardeşim bol şanslar sen bu siteden hiç çekim yapmıyor musun beni ilk çekim de nobonus yaptılar
Yüklü mü çektin no Bonus yaptıKardeşim bol şanslar sen bu siteden hiç çekim yapmıyor musun beni ilk çekim de nobonus yaptılar
Roll açtım ya kanka denk gelemedin sen 17k çektimYüklü mü çektin no Bonus yaptı