- 14,509
- 6,701
- 113
Soğutmadan 3 ü gonder
Kral nasılsın iyisindir insallahBol sansin olsun
ibanın kayıtlı hocam aksama dmden bile yazmadan ufaktan atmış olurum sorun olmazsaBas tacisin dost eyvallah yüz TL atsan yeter sigara alalım gerisi teferruat umarım Max winler le gelirsin şansın bol olsun
Sukur ugrasiyoruz iste sen nasilsin dostKral nasılsın iyisindir insallah
O zaman gerisini klas bonanza düşündünibanın kayıtlı hocam aksama dmden bile yazmadan ufaktan atmış olurum sorun olmazsa
Bitti gibi ama sure düşmüyorMac bitmdi sayi eklenebilir
Günaydın ZeusBitti gibi ama sure düşmüyor
Oo iyi iyi aksama sende 2 adim atarsin benimkide sende kayitlidirO zaman gerisini klas bonanza düşündünsen bu azimle canına okursun o sitenin
![]()
İdare eder be kral şükür sagligina duaciyizSukur ugrasiyoruz iste sen nasilsin dost
Günaydın dostGünaydın Zeus
Herkesin sağlığı dost bu gidisle saglik kalmayacak gibi bizde amaİdare eder be kral şükür sagligina duaciyiz
Bu forumda minimum 5 bin üyenin tüm bilgileri bende kayıtlıOo iyi iyi aksama sende 2 adim atarsin benimkide sende kayitlidir![]()
o da olacak eminimde son büyük çekimden sonra klass uğramıyorumO zaman gerisini klas bonanza düşündünsen bu azimle canına okursun o sitenin
![]()
Ben adam gibi adam diyebilecegim 10 15 kişininki var yetiyor o bilgilerBu forumda minimum 5 bin üyenin tüm bilgileri bende kayıtlı![]()
Kral akışına birakacaksin başka çare yok bu iste stres adamı komple bitirirHerkesin sağlığı dost bu gidisle saglik kalmayacak gibi bizde ama