- 51,965
- 49,149
- 113
Oo Aziz dostum seko hosgeldinTövbe yarabbi o baldız değil
Daldız baldan tatlıdır
(Daldız hala saldırılan bir araç gereç. Kepçe kaşık tarzı😂)
Oo Aziz dostum seko hosgeldinTövbe yarabbi o baldız değil
Daldız baldan tatlıdır
(Daldız hala saldırılan bir araç gereç. Kepçe kaşık tarzı😂)
Hoş bulduk dostOo Aziz dostum seko hosgeldin
şimdi devlete laf etti diyecekler ama ben devletime değil hükümete laf ediyorum burada işlerine geliyor tüm paraya baskın yapmak. normal bi ülkede bu kadar online kumar oynayan olsa devlet online kumarı yasal hale getirip belli vergisi alırdı ama bu hukumet tümüne çökmenin peşindeBen bizzat tanıdığım bir savcıyi biliyorum geçenlerde yazdı bana sağlam site hangisi diyeneler var neler
Vay be guzelmiş, MC e cıkarsan izleyelim reisBen Dünya muftagi ustasıyım dost 6 sene hiltonda 14 sene sheretionda şeflik yaptım
Dost yasal hale getirsr tupcunun durumu ne hale gelirşimdi devlete laf etti diyecekler ama ben devletime değil hükümete laf ediyorum burada işlerine geliyor tüm paraya baskın yapmak. normal bi ülkede bu kadar online kumar oynayan olsa devlet online kumarı yasal hale getirip belli vergisi alırdı ama bu hukumet tümüne çökmenin peşinde
NOT: LAF EDENE CEVAP VERMEYECEĞİM BURADA SİYASET DEĞİL SADECE GERÇEKLERİ SÖYLEDİM O KADAR
Kazı kazan yazıyor tüpçüde slotlar😀Normalde slot yasak turkiyede ama tupcunun sitesine slot oyunlari oynaniyor nasil oliyor bu![]()
1 saate duzelir dost ama cekim yaparsan frebet alamıyormuşsun sanirimAynen oyleymis dost
Ferhatım naberOo Aziz dostum seko hosgeldin
hocam dediğim gibi derine inmeyeceğim ama o tüpçü kendi öz kızını bile para için satan bir insan. yani kızı cumhuriyet kızıyken öyle bir ailenin çocuguyla evlendirdiki. yani bosver hocam burası onun yeri değil evet hepimizin içi kan ağlıyor ama burası yeri değil işteDost yasal hale getirsr tupcunun durumu ne hale gelir![]()
Cok özür dileyerek yaziyorum doma... caksan bize gel demek istiyor adamlar biz yapalim seniKazı kazan yazıyor tüpçüde slotlar😀
Aynen öyle. Sadece verdiği bonuslarla oynadım toplam 100 tur çevirdim çevirdim 5 TL'den 50 TL vermedi . Parasıyla oynayan do.malirCok özür dileyerek yaziyorum doma... caksan bize gel demek istiyor adamlar biz yapalim seni
Valla hocam ben bu ülkede siyaset konuşmayı baba oğluna dusman olduğu andan itibaren bıraktım az kaldı çünkü baba oğlunu öldürecek duruma geldihocam dediğim gibi derine inmeyeceğim ama o tüpçü kendi öz kızını bile para için satan bir insan. yani kızı cumhuriyet kızıyken öyle bir ailenin çocuguyla evlendirdiki. yani bosver hocam burası onun yeri değil evet hepimizin içi kan ağlıyor ama burası yeri değil işte
Zor 1 saati gecer1 saate duzelir dost ama cekim yaparsan frebet alamıyormuşsun sanirim
Oyle zaten yasaldan en son 2014 de oynamıştım o gün bugündür oynamıyorum spor dahilAynen öyle. Sadece verdiği bonuslarla oynadım toplam 100 tur çevirdim çevirdim 5 TL'den 50 TL vermedi . Parasıyla oynayan do.malir
Saçma sapan oranlar , keşke komple kalksa oynamasak ama insanı düşünen kimOyle zaten yasaldan en son 2014 de oynamıştım o gün bugündür oynamıyorum spor dahil
Ekonomi bu haldeyken zor dostSaçma sapan oranlar , keşke komple kalksa oynamasak ama insanı düşünen kim
yüzde yüz haklısın çünkü siyaseti bile spor izler gibi yapan bir ülkedeyiz yani siyasetin bile holiganlıgını yapıyor bizim ülkemizin insanları.Valla hocam ben bu ülkede siyaset konuşmayı baba oğluna dusman olduğu andan itibaren bıraktım az kaldı çünkü baba oğlunu öldürecek duruma geldi