- 56,682
- 16,596
- 113
@Beşiktaş burada mısın
Buradayım bebeğim şöyle başımın belesi@Beşiktaş burada mısın
Sigara almayacaksan bana hiç muhattap olmayalım@Beşiktaş burada mısın
ben bela değilim de belalar beni buluyor help 😁Buradayım bebeğim şöyle başımın belesi
Banada kısa parlementSigara almayacaksan bana hiç muhattap olmayalım![]()
Tatlı belamıben bela değilim de belalar beni buluyor help 😁
sakin bilmiyorsun başımı sana mesaj attım bak wpden dşffşşffşfşfşşfşfşfşSigara almayacaksan bana hiç muhattap olmayalım![]()
Gelmedisakin bilmiyorsun başımı sana mesaj attım bak wpden dşffşşffşfşfşşfşfşfş
sana değil abime attım şfşfşfşdşfşşfşdşdGelmedi)
Hajahaha bende diyom bana neden gelmedisana değil abime attım şfşfşfşdşfşşfşdşd
Valla hocam ben askeri personel cocuguyum babam da askeri disiplinle buyuttu beni ona ragmen bu ülkenin %49 una vatan haini denildiğinde babam bize siz vatan hainisiniz diyordu dusun yaniyüzde yüz haklısın çünkü siyaseti bile spor izler gibi yapan bir ülkedeyiz yani siyasetin bile holiganlıgını yapıyor bizim ülkemizin insanları.
benim için a c m partisi önemli değil benim için vatan önemli hocam çünkü yeri geldiğinde gelecekte çünkü bizim insanımız bunu çağrıyor vatan savunması oldugunda kimse kimseye hangi partilisin diye sormayacak onun için atatürk söz konusu vatansa gerisi tefarruhattır diye bir laf etmiş bu benim kanıma işlemiş bir cümledir
ya benim çok büyük ayıbım ben seni erkek sanıyordum çünkü buda forumun suçusakin bilmiyorsun başımı sana mesaj attım bak wpden dşffşşffşfşfşşfşfşfş
benim kaderim bu dşdşdşdşdşdşdşya benim çok büyük ayıbım ben seni erkek sanıyordum çünkü buda forumun suçunasıl bir bezdirme olduysa kadın arkadasları
kusura bakmayasın tekrardanbenim kaderim bu dşdşdşdşdşdşdş
Kader kaderbenim kaderim bu dşdşdşdşdşdşdş
RollingBuradayım bebeğim şöyle başımın belesi
HerseyiBuradayım da totem benim işim değil .Ama sohbet olmuş burasi ben neyi kacirdim 😂🙏