Böyle olunca 1 saate felan düşüyor umarım buda öyle olurO maçta bi sıkıntı, var betcolardan kalkmadı, hala
Böyle olunca 1 saate felan düşüyor umarım buda öyle olurO maçta bi sıkıntı, var betcolardan kalkmadı, hala
Won diyebilir miyizkolay gelsin kardeşim
Yok la bu ark öyle biri degilO maç sonuçlanana kadar para gider
Daha beterYok la bu ark öyle biri degil
Won zaten iki tane konuş açtı arkdas ikiside 3 de 3 yaptı umarım sonuna kadar yeşil gider böyle seri yakalayınca yüksek yüksek basıp para katlamak var da işte herkes bütçesine göre oynuyorWon diyebilir miyiz
Yok dost yanlış anladın elysonla aramızda ki bi muhabbet Won diyebilir miyizWon zaten iki tane konuş açtı arkdas ikiside 3 de 3 yaptı umarım sonuna kadar yeşil gider böyle seri yakalayınca yüksek yüksek basıp para katlamak var da işte herkes bütçesine göre oynuyor
Anladım pardon kardesYok dost yanlış anladın elysonla aramızda ki bi muhabbet Won diyebilir miyiz
Hesap biraz karisik dostÖder ne ben daha ödemediğini görmedim.sende ilk olmazsın umarim
Öderler inşallah kazanç yansıdıysaHesap biraz karisik dost
Ne bonus var ki bu sitedeHesap biraz karisik dost
Alikemal diye bi kardeş vardı ne oldu onaYok la bu ark öyle biri degil
Yuzde yuz freebet vardi da kalkmis oNe bonus var ki bu sitede
Bu grup ödeme yapıyor arkasına no bonus yapıyor geneldeHesap biraz karisik dost
Umarım öder diyelim bakalım bikac dkya belli olurHesap biraz karisik dost
Yapıyor da baldızın üstüne hesap açarsan ödemeyebilir dostBu grup ödeme yapıyor arkasına no bonus yapıyor genelde
Duruyor o bişey yapmadıki biraz fazla saf davrandı.onun gibi bikac ksii daha var forumda aklım almiyo benim kafayı yiyorum.adama diyorum yalan bu etkinlik yaw sanane diyor akıl mantık işimi su muhabbetAlikemal diye bi kardeş vardı ne oldu ona![]()
Doğru söylüyorsun umarım sıkıntısız çeker öder diye umut ediyorumYapıyor da baldızın üstüne hesap açarsan ödemeyebilir dost