- 9,156
- 3,689
- 113
11 e kadar beklemez ya kripto dediyse11 de iptal eder 1 den sonra çek der burada o sinema dönüyor
11 e kadar beklemez ya kripto dediyse11 de iptal eder 1 den sonra çek der burada o sinema dönüyor
Eniştem arkadaş yeniden yapay zeka ile kumarbaz inşan etmiş 😁11 de iptal eder 1 den sonra çek der burada o sinema dönüyor
Kripto dedi bi kere ağızdan çıktı11 e kadar beklemez ya kripto dediyse
Yapar sülünoğlu soyadıEniştem arkadaş yeniden yapay zeka ile kumarbaz inşan etmiş 😁
Kripto adresi bulunur enistede var her türlüsü 😁Havaleyi iptal etti kripto cek dedi
Yapsın 😁Yapar sülünoğlu soyadı
Bir site kripto çekimi beklemeye aldıktan sonra 10 dakkada ödemiyorsa o sitede sorun vardırKripto dedi bi kere ağızdan çıktı
Geçen youwin 500 cekdim o bile 3 dkda ödedi kriptoyu.havale çeksem 5 güne kadar yolu var11 de iptal eder 1 den sonra çek der burada o sinema dönüyor
Adı ne acabaEniştem arkadaş yeniden yapay zeka ile kumarbaz inşan etmiş 😁
Tümbet fix öğlen ödüyor kriptoyu hep 13.00 dan sonra bunlar birbirine güvenmiyor cüzdan tek bi kişide var muhtemelen o gönderiyor çekimleri başkasının yetkisi yokBir site kripto çekimi beklemeye aldıktan sonra 10 dakkada ödemiyorsa o sitede sorun vardır
Keşke bende olsa o yetkiTümbet fix öğlen ödüyor kriptoyu hep 13.00 dan sonra bunlar birbirine güvenmiyor cüzdan tek bi kişide var muhtemelen o gönderiyor çekimleri başkasının yetkisi yok
Normal 500 mu sifirsizGeçen youwin 500 cekdim o bile 3 dkda ödedi kriptoyu.havale çeksem 5 güne kadar yolu var
Hiçbir fikrim yok 😁Adı ne acaba
Tümbet farklı, bi olay. Betcoların, çoğu genelde aynı, aracıyı kullanıyor o da iletilince direk ödemeyi yapıyor 10 dakka dememin sebebi ağ arasında onay vs zırt pırt süresiTümbet fix öğlen ödüyor kriptoyu hep 13.00 dan sonra bunlar birbirine güvenmiyor cüzdan tek bi kişide var muhtemelen o gönderiyor çekimleri başkasının yetkisi yok
Bize gelirse gider o para biz bozduk kendimiziKripto adresi bulunur enistede var her türlüsü 😁
Min çekim 500du zaten mecbur 500e ulaştım bu ara durumlar bitik 100 Çekim olsa çekerimNormal 500 mu sifirsiz![]()
Bizle işleri bitti 50 atsınlar yoksaO deilde az evel 12 atan takım 3.per 30 atmış la
Kesene bereket dost@akgul383
@Hayat1kumar
@roberto80
Iban atin dostlar ufak kupon parasi atalim
Destek icin teşekkür ederim herkese birazdan yeni konu acicam masterbettingden devam