- 79,010
- 51,002
- 113
Sağlık olsun olan varsa Dm atsınTrust kullaniyorumda icinde trx yok dost dost
Sağlık olsun olan varsa Dm atsınTrust kullaniyorumda icinde trx yok dost dost
Para varsa yancıkta gelir konuya kancıktaPara var diye cekimi bile takip etmemisiz dost 2 dk olmus iptal geleli @Enişte Ekli dosyayı görüntüle 956257
Ban yemiştim gel çözelim şunu diğer tele geçeyim hala uğraşıyorsun 😂😂Yani attığı kadar ibandan geri atıp üstüne de bi miktar fazla atarım trx lazım
Ve aleyküm selam eski dost nerelerdesin sen manitalar sardı etrafını yok oldunSelamın aleyküm beyler trust kullanan ya da trx gönderebilecek biri var mı tanıdık biri olursa iyi olur yaparım ufak bi jest
Valla iyi olur ya olan varsaHerkeste vardır dost burada herkes tecrubeli
Noraya atacagima çöpe atarım daha iyi.Sen şu alacağın ödülü seriden bi tenise at patla da yat uyu awq kaktırma şimdi uzayına 😂😂😂
Yıllar utansın" Bugünüm dünden beter, her günüm böyle heder. Senin yüzünden zalim cektiklerim yeter. " Müslüm Gürses
Sorma dost yedirdik paraları karıya kıza , şimdi 3le 5le uğraşıyoruzVe aleyküm selam eski dost nerelerdesin sen manitalar sardı etrafını yok oldun
Esref tekte biz 10 kisimiyiz dostPara varsa yancıkta gelir konuya kancıkta
Sıkıntılı bı yerden gelmiyorsa para yardım ederiz 😂Valla iyi olur ya olan varsa
Olsun burda yemektense dışarda yemeyi yeğlerim can sağlığı stresten iyidirSorma dost yedirdik paraları karıya kıza , şimdi 3le 5le uğraşıyoruz
Bitti reis başarıyla tamamlandı görevBitti mi rolling noldu
Bitti reis cekim gelmedi ama 😁Bitti mi rolling noldu
Gelir gelir acele yokBitti reis cekim gelmedi ama 😁
Gel dostBan yemiştim gel çözelim şunu diğer tele geçeyim hala uğraşıyorsun 😂😂
Tebrikler kanka rollig yap dedik biz rollinge gelmedik 😅Bitti reis cekim gelmedi ama 😁
Çekim saati 2:23 ödül benim bilgine (2,5 katmerli tatlı)Bitti reis cekim gelmedi ama 😁
Yağmur yağmaz deyip umut vermez isem izdiham çıkar, telef olup gidersiniz.Ee bunu müslüm baba yazdı arif efendi gene bizi yağmur yağacak diye kandırdığın yetmedi
Küçük bi miktar ya itin birinden trx aldık ibandan atayım diyorum yok illa trx atıcan diyor ölür müsün öldürür müsün delirtti beniSıkıntılı bı yerden gelmiyorsa para yardım ederiz 😂