- 6,614
- 3,078
- 113
Dansöz yapıştırıcamBoğazında kalır hık diye gidersin alimallah. Benim paramı dul ve yetimlere verin.
Dansöz yapıştırıcamBoğazında kalır hık diye gidersin alimallah. Benim paramı dul ve yetimlere verin.
Beni dinle kazanacaksın.Seker 1000 de anaparamiza ulasalim geri bari
Napiyoruz dostBeni dinle kazanacaksın.
Ne halin varsa gör, kalbi kararmış mendebur zındık.Dansöz yapıştırıcam
Bogazda kalanı makbuldur hocamBoğazında kalır hık diye gidersin alimallah. Benim paramı dul ve yetimlere verin.
İstihareye yatmak için gidiyorum hayırlı gecelerNe halin varsa gör, kalbi kararmış mendebur zındık.
Sugar rush al 😀Napiyoruz dost
Neyin istiharesi ablamİstihareye yatmak için gidiyorum hayırlı geceler
Derin konular eniştemNeyin istiharesi ablam
Arif hocamın nefes çok kuvvetlidir okut ona ban rüyalar gerçek olurDerin konular eniştem
40 hot bar extra 10 bet 30 spin elle yavaş yavaş işle.xiNapiyoruz dost
Bi üflesin hocam bakalımArif hocamın nefes çok kuvvetlidir okut ona ban rüyalar gerçek olur
Dost ödül geldi teşekkür ederim tekrar kesene bin bereketNapiyoruz dost
Oda çok sigara içiyor ama bakalım 10 saniye üfler üflemezBi üflesin hocam bakalım
Bana nefesi kuvvetli iyi üfleyen lazım sigarası içkisi olamayacak hocanın motorda üfleme var galibaOda çok sigara içiyor ama bakalım 10 saniye üfler üflemez
Ben de emin diye biliyorum. Emin-ül hawk diye okudum. Namahrem varmis konuda haberim yok. Tövbe etmeye gidiyorum ben.Neyin istiharesi ablam
Hocam motorda üfleme varmıBen de emin diye biliyorum. Emin-ül hawk diye okudum. Namahrem varmis konuda haberim yok. Tövbe etmeye gidiyorum ben.
Ben iyi üflüyorum referanslarım var ama sektöre atılmadım henüzBana nefesi kuvvetli iyi üfleyen lazım sigarası içkisi olamayacak hocanın motorda üfleme var galiba
Enişte sana saygısızlık olur üflenecek olan patlıcan kadar var alkolmetre gibi düşünBen iyi üflüyorum referanslarım var ama sektöre atılmadım henüz