- 2,503
- 2,158
- 113
Beyler cidden bunun sonu nereye gidecek
Ekli dosyalar
-
150 KB Görüntüleme: 162
Spor takıl reis. En sağlamı spor şuan10xden fazla ödemiyor 10 tane site gezdim cidden ne olcak yani
Sporda aynı fenere oynuyoruz son dk yiyor ne olcak artık anlamıyorımŞike takıntın yoksa sadece spora yönel
İyi vermişBeyler cidden bunun sonu nereye gidecek
benzer seyler bende az önce donu bıraktım sitede. elbet kendi imkanlarimla yine kazanirim sıkınti yokBeyler cidden bunun sonu nereye gidecek
Spor çok da farklı sayılmaz. Fener esegine baksana. Milletin ocağını yıktı. Karabük maçı bu maç kasımpaşa. Bugün inter dışında normal biten maç yoktu yine. Basketler allahlik zaten. Iy 100 sayı çıkıyor 2. Yarı 60. Tabiki daha iyi yine de ama, liglerin sonu olduğu için şuan kupon tutturmak mucize. Sürpriz aramak lazım. Onla da ugrasilmaz.Spor takıl reis. En sağlamı spor şuan
Dost 10x den başka ödemiyor artık çıldırma noktasına geldimbenzer seyler bende az önce donu bıraktım sitede. elbet kendi imkanlarimla yine kazanirim sıkınti yok
Tc numaran yüzünden dost geçen birisi diyordu bence doğru diyor çünkü slotta ne zaman şanslı olsam site farketmeksizin çok iyi kazançlar alıyorum aynı gün icinde başka sitelerden lakin ne zamanda kötü olsa her sitede kötü oluyor bence de tc ile alakalı olabilir10xden fazla ödemiyor 10 tane site gezdim cidden ne olcak yani
pragmatic ben birakali çok oldu tam bir tecavüzhane pragmatic saglayiciDost 10x den başka ödemiyor artık çıldırma noktasına geldim
reis bizde öyle diyoruzda 1 saat sonra gene aynı yerde olursun eminimUzun süre oynamamaya karar verdim
Aynı şekil spordn aldığımı slota veriyprumBen de bu sıralar sporda alıyorum slota veriyorum daha slota bulaşanın allah belasını versin hiçbirşey ödemiyor.
Orada bakiyen kaldıysa maç vereyim sana zarar etme en azındanUzun süre oynamamaya karar verdim