- 1,009
- 442
- 83
ne kadar ödedi merak ettim
yazıyor ya ekranda koskoca kanka iyimisinne kadar ödedi merak ettim
kanka daha başlanmamışki 10 freespin kazandın diyoyazıyor ya ekranda koskoca kanka iyimisin
Uykun gelmiş reiskanka daha başlanmamışki 10 freespin kazandın diyo
kafam karıştı durkanka daha başlanmamışki 10 freespin kazandın diyo
kanka oyun başlangıcındaki kısım değilmi bu 15 tl normal veriyo zaten 5 bet ekafam karıştı dur
o zaman orayı neden atmış arkadaskanka oyun başlangıcındaki kısım değilmi bu 15 tl normal veriyo zaten 5 bet e
yav anlamadım oyun sadece 15 tl mi vermiş yoksa başlangıcımı buUykun gelmiş reis
Vallahi esas bizim uykumuz gelmiş 😂o zaman orayı neden atmış arkadas
dur bakıyım denicem ben şimdio zaman orayı neden atmış arkadas
max alcaksın hadidur bakıyım denicem ben şimdi
5 betle olacak şeyler değil bunlarBeyler cidden bunun sonu nereye gidecek
Oyun başlangıcı degil 15 tl yazan yerde 10 spin adedi yazar başlarken 10 spin boş geçip baştan verdiği 15 lirada kalmisdur bakıyım denicem ben şimdi
üzüldüm şimdi bakOyun başlangıcı degil 15 tl yazan yerde 10 spin adedi yazar başlarken 10 spin boş geçip baştan verdiği 15 lirada kalmis
aynenn öyle tam olarak budur. gercekden oyle para bolken bu dedigin sekilde takiliyordum ne zamanki kasam azaldı kucuk betlere korkarak oynamalara başladim o anda daha seri sifirlandimSlot zengin adam isi girersin en az 10 bin kasayla 100 200 betten farmlar geçersin gelirse iyi alırsın gelmezse yapacak bisey yok 5 10 lirayla gelse bile tatmin edici bisey gelmez
Pragmatic oynama baboşBeyler cidden bunun sonu nereye gidecek