- 72,732
- 38,822
- 113
Bunu uçağa Türkiye'den kalkıp Suudi Arabistan'a kadar gitmişEvet umarim jetler duşmez
Bunu uçağa Türkiye'den kalkıp Suudi Arabistan'a kadar gitmişEvet umarim jetler duşmez
Yok düşmez sıkı tutunmuş 🤣Evet umarim jetler duşmez
10k yatitiyor adam biz 2k yatirsak 2500 yapamayiz ucakta ama 10 tl yi 200 yapariz 2kyi 1 tl kar ettiremeyizLan Burak 80k mı uçaktan Aldı Benden hızlı çıktı Şuraya bak
Harbiden öyle10k yatitiyor adam biz 2k yatirsak 2500 yapamayiz ucakta ama 10 tl yi 200 yapariz 2kyi 1 tl kar ettiremeyiz
Biz jet kulanmayı bilmiyoruz sino burak usta pilot🤣10k yatitiyor adam biz 2k yatirsak 2500 yapamayiz ucakta ama 10 tl yi 200 yapariz 2kyi 1 tl kar ettiremeyiz
Yuksek bakiyeli adami takip eder oyun onun da rptsi var o da toplwyip toplayip az bir sey dagitiyorHarbiden öyle
Bizim yerimize kullansinBiz jet kulanmayı bilmiyoruz sino burak usta pilot🤣
Inanırım doğrudurYuksek bakiyeli adami takip eder oyun onun da rptsi var o da toplwyip toplayip az bir sey dagitiyor
Öle olmuyor her koyun kendi bacağından asılır🤣Bizim yerimize kullansin
10K bana ver ben 100k yapayım hemenÖle olmuyor her koyun kendi bacağından asılır🤣
Avi bizim neyimize knk biz jet kullanmayı bilmiyoruz ztn 🤣Beyler aman diyeyim aviden uzak durun götü zor kurtardım daha oynayanı...
Neyse akşama bi roll patlatalım özkanAvi bizim neyimize knk bi jet kullanmayı bilmiyoruz ztn 🤣
Patlatalım knk ama sonu güzel bitenden olsun bak😁Neyse akşama bi roll patlatalım özkan
Bakalım görücezzPatlatalım knk ama sonu güzel bitenden olsun bak😁
Adamı kanser eder o oyunBeyler aman diyeyim aviden uzak durun götü zor kurtardım daha oynayanı...
Neyse akşama bi roll patlatalım özkan
[/QUOTE
Bekliyorum o vakit