Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 / Kasa 1500 Hedef --

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,618
3,815
113
Sıkıntı surda. Şimdi nerde duracagı belli olmayınca insanın sinirini çok bozuyo. 5 te bozuyosun 50 leri görünce o elde o zaman boku yedin :D asla kesmiyo 5x ler ondan sonra da kasa yavaş yavaş eriyo. Oyun geçmişine bak mesela çoğu zaman uzun süreler girer yüksek çarpanların arasına. İşte o aralıkta siteler deli para götürüyo
Bune loo mektupmu yazıyonuz okumaya üşeniyorm 🤣

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,693
1,925
113
Sıkıntı surda. Şimdi nerde duracagı belli olmayınca insanın sinirini çok bozuyo. 5 te bozuyosun 50 leri görünce o elde o zaman boku yedin :D asla kesmiyo 5x ler ondan sonra da kasa yavaş yavaş eriyo. Oyun geçmişine bak mesela çoğu zaman uzun süreler girer yüksek çarpanların arasına. İşte o aralıkta siteler deli para götürüyo
Ben bazen izliyorum adamda sağlam kasa var 2 pot 5k oturuyor bir bakıyorum 7 el üst üste kaybetmiş 8. De verdiğinin 2 3 katını alıyor demek istediğim şu ki kasanın yüzde 1 ila 5 arası pot yaparsan istikrarlı olursan aylık gelir bile yapılabilir ama dediğin gibi 5 te bozdun 600xe yürüdüyse vay halimize

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,304
19,155
113
Ben bazen izliyorum adamda sağlam kasa var 2 pot 5k oturuyor bir bakıyorum 7 el üst üste kaybetmiş 8. De verdiğinin 2 3 katını alıyor demek istediğim şu ki kasanın yüzde 1 ila 5 arası pot yaparsan istikrarlı olursan aylık gelir bile yapılabilir ama dediğin gibi 5 te bozdun 600xe yürüdüyse vay halimize
Aviatore para dayanmaz kral dikkatli ol bazen inadina sen bastiginda patlar yukselecegi anda hata verir bastormaz degisuk seyler uyguluyor yapay zeka

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,500
3,549
113
İşte tamamen sabır meselesi. Bende o yok mesela. Kasa biraz düşmeye baslayınca aynı betten gidemiyorum şimdi gelir düşüncesiyle beti yükseltiyom sonra yine gelmiyo :D O yüzden bıraktım sadece spor ilerliyorum

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,693
1,925
113
İşte tamamen sabır meselesi. Bende o yok mesela. Kasa biraz düşmeye baslayınca aynı netten gidemiyorum şimdi gelir düşüncesiyle beti yükseltiyom sonra yine gelmiyo :D O yüzden bıraktım sadece spor ilerliyorum
Slota geçersek ben spor basket ve blackjack harici oynamazdım geçen fairfinanstan alışveriş kredisi çıktı gittim 36ya tel aldım 42ye geldi 30kya sattım tam yarım saatte dedeye verdim hepsini slotun allah belasını versin dedenin eli götüne giriyor birdaha da çıkmıyor sanki

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,500
3,549
113
Slota geçersek ben spor basket ve blackjack harici oynamazdım geçen fairfinanstan alışveriş kredisi çıktı gittim 36ya tel aldım 42ye geldi 30kya sattım tam yarım saatte dedeye verdim hepsini slotun allah belasını versin dedenin eli götüne giriyor birdaha da çıkmıyor sanki
Ya önceden veriyordu biraz yine yiyordu ama bu kadar hızlı değil. Son 3-4 aydır çok, fena slotlar. 10 satın alım yapıyon kendi betini çıkarmıyo kahpe oyunlar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,304
19,155
113
Baska yere atip bu zeppeline mi binecen high flyere mi dost