- 57,346
- 19,192
- 113
Gece cekimi bazen uzun sure izin verilmis sekilde kaliyor 2 saat boyuncaNerde bu çekim aloo
Gece cekimi bazen uzun sure izin verilmis sekilde kaliyor 2 saat boyuncaNerde bu çekim aloo
Normalde sekmez yarım saat içinde gönderir bakalımHavaleyse biraz bekletebilir
Zeppelin high fly er gibi diger jetlere binecen mi başka sitede burak bey yani vip ucak yolcusu olarak bizim zeppeline de bineceniz mi 😃Normalde sekmez yarım saat içinde gönderir bakalım
Ben sabaha kadar ayaktayım benlik bir sıkıntı, yokSizi de bekletiyorum kusura bakmayın cepte olsa cepten atıcam da son kurşundu
Ne kusuru knk estağfurullah uyuyan ölür ona göre 🤣Sizi de bekletiyorum kusura bakmayın cepte olsa cepten atıcam da son kurşundu
Valla yalan söylemiyim şöyle bi 5 10k yatırıp jetlere tek tek binicem inşallah sonu güzel olur ahahahaZeppelin high fly er gibi diger jetlere binecen mi başka sitede burak bey yani vip ucak yolcusu olarak bizim zeppeline de bineceniz mi 😃
Her birinden 50k cekecegini dusun 5 sitede 50k toplam 250k ile yarini da kapatsan zaten bodrum çesme ye gitmek icin gercekten binersin ucagaValla yalan söylemiyim şöyle bi 5 10k yatırıp jetlere tek tek binicem inşallah sonu güzel olur ahahaha
Öyle bir para olursa seni almadan gitmem sinannHer birinden 50k cekecegini dusun 5 sitede 50k toplam 250k ile yarini da kapatsan zaten bodrum çesme ye gitmek icin gercekten binersin ucaga
Sözmü dua edecem kazan manitalar benden 2 kiz bulup gelirim 😃Öyle bir para olursa seni almadan gitmem sinann
Söz dost sözSözmü dua edecem kazan manitalar benden 2 kiz bulup gelirim 😃
Bizim başımız kelmi lo🤣Öyle bir para olursa seni almadan gitmem sinann
Ucagın kaptanı sensin reisBizim başımız kelmi lo🤣
Tmm ben ortami hazirlayayim sen saglam uçak seç patlama hfgfSöz dost söz
Aviatrixteki jet aviatördeki jete göre daha iyi deneyeceğizzzzTmm ben ortami hazirlayayim sen saglam uçak seç patlama hfgf
Sağdaki sinan