- 16,458
- 8,862
- 113
Akıllı adam Kars digorlu sanirimKendini de eklemiş 🤣
Akıllı adam Kars digorlu sanirimKendini de eklemiş 🤣
Sen atladıkmı @kara23Kendini de eklemiş 🤣
Alikemal burdayken bana bişey çıkmaz 😀Sen atladıkmı @kara23
Eyvallah dost kesene bereket roll Show geliyor o zaman@ozkancoskun57 benim sporda şansım yok yanına 4 kişi al herkes roll açsın forum şahlansın bende 2500 e açarım ama baştan beri olanlardan seç
Onaylıyorum@ozkancoskun57 benim sporda şansım yok yanına 4 kişi al herkes roll açsın forum şahlansın bende 2500 e açarım ama baştan beri olanlardan seç
Bakayım knk kimler varmış bana 5 dk müsade bakyam kimler varmış@ozkancoskun57 benim sporda şansım yok yanına 4 kişi al herkes roll açsın forum şahlansın bende 2500 e açarım ama baştan beri olanlardan seç
5 kişi diyor adam sen tek 50k sin onun için 50k altını seçsin 🤣@ozkancoskun57 50k mesajı olanlardan sec kanka
Sen beni eklemezsen saygı duyarım da bu zata aslaAlikemal burdayken bana bişey çıkmaz 😀
Baştan beri dedi adam başlara bak 😀Bakayım knk kimler varmış bana 5 dk müsade bakyam kimler varmış
LaBakayım knk kimler varmış bana 5 dk müsade bakyam kimler varmış
Bekliyoruz dost zaten biz sabahtan beri burdayız belli kim olduklarıBakayım knk kimler varmış bana 5 dk müsade bakyam kimler varmış
Valla acemi şansı herhalde dost anlamadım@Burakbey3113 yğne uçmuşsun kazasız belasız![]()
Şansın iyi gidiyo gibi yine de çok üstüne gitmemek lazım. Biraz yemeye basladımı salValla acemi şansı herhalde dost anlamadım
Bas harfi a ile biliyorBakayım knk kimler varmış bana 5 dk müsade bakyam kimler varmış