- 5,614
- 1,645
- 113
Selamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Olur bol bol şanslarSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Aviatör bi anda uçurur bianda düşürür dikkat et paraşütsüz gezmeSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Bol şanslarSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Bol şans dost jetleri indir spordan devamSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Bol şanslar ben ATM ye kosmadimSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Sana o kadar diyorum uçağa girmeSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
HahahhahahahahaahaAviatör bi anda uçurur bianda düşürür dikkat et paraşütsüz gezme
Seni dinlemek lazımdı kralımSana o kadar diyorum uçağa girme
Işin uzmanı yazıyor sana şu anSeni dinlemek lazımdı kralım
Geçen sene mayıs ve haziranda günlük holiye 5k atıp 50k çekiyordum aviatörde , zirvede bıraktımSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Şuan şu atm ye koşanlar kısmına hüngür hüngür ağlıyorum.Selamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Vay en son seni dışlıyorlardı eşref roll de ne ara bu kadar dost edindin Burak kardeşSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Sen Ferdi misinŞuan şu atm ye koşanlar kısmına hüngür hüngür ağlıyorum.
Knk bol şanslarSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
HahahaahahhhahahahHhahahhshhzhaahzhzhzhJUahhshshshzhsjsjssVay en son seni dışlıyorlardı eşref roll de ne ara bu kadar dost edindin Burak kardeş
Bol şans uçağa girmeSelamunaleyküm geçen jetler beni mahvetti sıfırlandık ve bu yolda bana az çok demeden yardımcı olan dostlarım oldu sigarasız kaldık atmye koşanlar oldu bu roll onlar için herkese bol şanslar.
Ferdi hangisiSen Ferdi misin
Bol şans dostAdım 1