- 73,993
- 39,290
- 113
Aynen öyle Tekrar geçmiş olsunOlmuşla ölmüşe çare yok fazla fazla dağıtırız dedik olmadı malesef
Aynen öyle Tekrar geçmiş olsunOlmuşla ölmüşe çare yok fazla fazla dağıtırız dedik olmadı malesef
Tabi ki kazansan da gene kaybedecektin işin sonunda hatta ödül alanlarda kaybedecekti ama ilk önce kendini düşün dost 13K kasa yaptın hadi 3 dağıttın 10 cebe koyar yarısıyla yeni roll denerdinOlmuşla ölmüşe çare yok fazla fazla dağıtırız dedik olmadı malesef
Olmuşla ölmüşe çare yok fazla fazla dağıtırız dedik olmadı malesef
Aslan gelmiş geç kalmışGecmis olsun
La bro bn makarasina yazdimdi hemen basdim sende he güzel kasa olmusdu.herkes basma dedi 😁Aslan gelmiş geç kalmış
virüsbetten bari şu parayı yapayım ya Meksika başlasın daTabi ki kazansan da gene kaybedecektin işin sonunda hatta ödül alanlarda kaybedecekti ama ilk önce kendini düşün dost 13K kasa yaptın hadi 3 dağıttın 10 cebe koyar yarısıyla yeni roll denerdin
13k ya cikip niye cekip baska yere atmadin simdi 10k uzerinden 2k kayip bonusu alirdinAslan gelmiş geç kalmış
Orada ne varvirüsbetten bari şu parayı yapayım ya Meksika başlasın da
Kot almıştım ya şu 900 TL nakiti ekletmem lazım ya yatırım yapıp Ulan ne güzel bu İki adımda gelmişti var ya o yüzden çok enerjiliydim 3 adımda enerjim gitti anasını satayım adam Bize soruyor herkes oradan bir şey yazıyor Ben anlamadım ki ya Çocuğun da aklı karıştı Tabii girdi direkt maçaOrada ne var
Olan oldu la bulursun 900₺Kot almıştım ya şu 900 TL nakiti ekletmem lazım ya yatırım yapıp Ulan ne güzel bu İki adımda gelmişti var ya o yüzden çok enerjiliydim 3 adımda enerjim gitti anasını satayım adam Bize soruyor herkes oradan bir şey yazıyor Ben anlamadım ki ya Çocuğun da aklı karıştı Tabii girdi direkt maça
Inşallah yaOlan oldu la bulursun 900₺