- 48,319
- 19,891
- 113
Nasip dostum 🙏umarim rol kaxanir seni secer
Nasip dostum 🙏umarim rol kaxanir seni secer
Kral sen harbi yussuzsun haadim 2
baskalarinin işine karışmayın be kardesim adama no attim zatenKral sen harbi yussuzsun ha
Sonu güzel olsun kardeşimIkındık ama wonladık şükür
adam 1 ay oyaladı vermedi diyor ne işe karışma aynaya nasi bakiyorsunbaskalarinin işine karışmayın be kardesim adama no attim zaten
Bak bakalımMaç yok biraz bakınayım
Acele etmeden futboldan 1 gol gel beklmeli alabilirsinMaç yok biraz bakınayım
bak bakalimMaç yok biraz bakınayım
Yazdım cevap beebaskalarinin işine karışmayın be kardesim adama no attim zaten
yok demek ki calismiyorum kardesim adami engellerdim vermeyecek olsam ne uğraşıyim milletin konusunu kirletmeyinadam 1 ay oyaladı vermedi diyor ne işe karışma aynaya nasi bakiyorsun
Wonlasın da iki dakika ıkınmak öldürmezIkındık ama wonladık şükür
aleyna aleykum selamBol şanslar herkese iyi geceler selamlar dostlar.
Hırsız arsız olunca ev sahibini bastırmış tamam dosti üstüne gelmiyoruz 1 2 kişiyi daha dolandir belki bahsin kazanır odersin borcunuyok demek ki calismiyorum kardesim adami engellerdim vermeyecek olsam ne uğraşıyim milletin konusunu kirletmeyin
dolansirixi degilim birader sadece escape ile bi sorunumuz oldu açıkladım onaHırsız arsız olunca ev sahibini bastırmış tamam dosti üstüne gelmiyoruz 1 2 kişiyi daha dolandir belki bahsin kazanır odersin borcunu
bol sansŞöyle bişey denedim gelirse modlardan rica ederiz takıp edenleri veririz içlerinden çekilişle 2 kişi seçerler ben seçersem diğerlerine ayıp olur bol şans