- 10,673
- 9,238
- 113
bol şanslarKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
bol şanslarKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
bol şans,kardeşimKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
BolşanslarKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
BolsansBolşanslar
Emre dostumuz bugün rol açacakmı ben bu sefer hissediyorum büyük dağıtım olucak puahahaBolsans
Bol sanslartKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
Dun neydi öle ya dhaa emrenin konusunu geç baska konular da bize sövenler mi desen ooo pauhaEmre dostumuz bugün rol açacakmı ben bu sefer hissediyorum büyük dağıtım olucak puahaha
Bol şanslarKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
bende sövüyorum sanaDun neydi öle ya dhaa emrenin konusunu geç baska konular da bize sövenler mi desen ooo pauha
Yok abi ama millet diyor erhanin yüzünden alamadık puahahahDun neydi öle ya dhaa emrenin konusunu geç baska konular da bize sövenler mi desen ooo pauha
Biraz bişeyler gördüm gece çok hızlıymış be kıskandım iyiki hafta sonuna denk gelmedi puahahaDun neydi öle ya dhaa emrenin konusunu geç baska konular da bize sövenler mi desen ooo pauha
? Kimmiş oDostum bol şanslar,
Umarım başarılı olursun , konunda milleti tokatlayan biri var özelden para isterse asla verme,
Saygılar sevgiler
Büyük derken ne kadar mesela negro felan mı 'kEmre dostumuz bugün rol açacakmı ben bu sefer hissediyorum büyük dağıtım olucak puahaha
O adamın götunde don yoktu millet o adam dağıtım yapar diye dusunuyorda gidip tedavi olsunlarYok abi ama millet diyor erhanin yüzünden alamadık puahahah
La ole degil adam resmen ne var ne yok saydırdı bize gitti pauahabende sövüyorum sana
Boşver sen olmasan tüm forum ban yicekti Erhanmen3131O adamın götunde don yoktu millet o adam dağıtım yapar diye dusunuyorda gidip tedavi olsunlar