- 775
- 299
- 63
Bol şans
Napolibet işi tamam mı dostYok abi ama millet diyor erhanin yüzünden alamadık puahahah
Anlamıyorlar iste hala 500 lira para gitti diyorlar puahaBoşver sen olmasan tüm forum ban yicekti Erhanmen3131
şu geceki olay ne senin yüzünden emre kim vs kısa özet geç sen seversin uzun yazamayıLa ole degil adam resmen ne var ne yok saydırdı bize gitti pauaha
Ben direk kurtarıcı erhan dedim o adam o sihirli yeri söylediği an dağıtımın sahte oldunu beyan etmiş ztnAnlamıyorlar iste hala 500 lira para gitti diyorlar puaha
Ne kadar çok dostun var senin 😂Napolibet işi tamam mı dost![]()
Bol şanslarAdım 1
Arabayı yaptiramamis miBen direk kurtarıcı erhan dedim o adam o sihirli yeri söylediği an dağıtımın sahte oldunu beyan etmiş ztn
Siz niye ikiniz didişip duruyorsunuzNe kadar çok dostun var senin 😂
Sen o ara dedenin Bayram harcligini katliyordunşu geceki olay ne senin yüzünden emre kim vs kısa özet geç sen seversin uzun yazamayı
Bol sansAdım 1
Yok parası yetmemiş sana versinde bi katlasana geri at ama sonra 😂Arabayı yaptiramamis mi
bol sanslarKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..
Bol sansAdım 1
bol sanslarAdım 1
İkimiz ??Siz niye ikiniz didişip duruyorsunuz
Est sen hiç benim muhattap olduğuma denk geldim mi dost kuyruk acısı var kıvranıp duruyor salla geç bende yoksayilmis goremiyorum zaten sende boşverSiz niye ikiniz didişip duruyorsunuz
Bol sadnKalanla deneyelim başarılı olursam dağıtım olur bol şans..