Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 | Kasa 8000 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,183
1,013
113
Onu bunu boşverin de bundan sonra Köksal Babanız olarak tüm roll ödüllerinin %75'i bana verilecek, yoksa büyük balık gelip sizi yutaaaaar.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,456
17,019
113
Lan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o
Hangi güç la dişimle sıyırırım o gücünü. Güçlü adam harama göz dikmez.Kimsenin parasına göz dikmez. Güçlü adam onuru için yaşayan insandır.

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,073
3,973
113
Herkes kendi karakterini ortaya koyar dost valla beni ilgilendirmiyor Allah'a şükür ne kimseden borç istedim nede kimseye borç taktım
Aynn öle ama cok uzattılar kısasa kısas olml hiç açılmamalıydı konu knk orataya zehri saldılar piyasada yoklar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,199
39,121
113
Hangi güç la dişimle sıyırırım o gücünü. Güçlü adam harama göz dikmez.Kimsenin parasına göz dikmez. Güçlü adam onuru için yaşayan insandır.
Kemal Kemal kemal Geçen gün abinin teki buradan konum attırıyor bana Beni vuracaktı neredeyse gelip sonradan uzun zaman önce görülme🤣

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,676
7,050
113
Onur onda ne arasin be seninki de 😁 sözde forumda herkese iyiliği dokunmuşmuş herkese roll actirmismis taa 3 sene önce 3-5 kişiye roll açtırdı yalan yok ama sonra önüne geleni düdükledi sigara parası diye diye cukkaladi miktar az diye kimse ses cikarmadi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,199
39,121
113
Ali Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,335
8,066
113
Ali Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun
Ali Kemal’i severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...