- 57,349
- 19,194
- 113
O beni tekmeledi ben tekmelemedim dost onu diyom hffErhanin yaptığı mi olabilir diyorsun yani
O beni tekmeledi ben tekmelemedim dost onu diyom hffErhanin yaptığı mi olabilir diyorsun yani
Konuşmayım konuşmayım diyom sabtannberidir bakınıyorm öle akraba öle ama bnnburagı tanınmam etmem ama burak haklı agaKonuş akraba
Adamsın dostO beni tekmeledi ben tekmelemedim dost onu diyom hff
Sen günlük yaşıyon kral tek derdin kafam kırılsın yeter keşke tek derdimiz o olsa 🤣🤣Ben de öyle ha kimseden hayatta borç istemem
yakıştıramadım ona benim tanıdığım Apo böyle değildiRoll ve ssler duruyor başkana da yazdım dönüş olmadı, bugün wasil bir konuda idi yazdim ,bana söylediği şey şu iki roll açarız hallederiz
Çeteye bak Sinan ertem abdulkerim çakar disarda kendi icerdebir çeteye katılman lazım kanka 🤣🤣🤣
Hakkı odur fazlasında Gözümüz yokSen günlük yaşıyon kral tek derdin kafam kırılsın yeter keşke tek derdimiz o olsa 🤣🤣
Hangi güç la dişimle sıyırırım o gücünü. Güçlü adam harama göz dikmez.Kimsenin parasına göz dikmez. Güçlü adam onuru için yaşayan insandır.Lan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o
Kendi kaybederyakıştıramadım ona benim tanıdığım Apo böyle değildi
Aynn öle ama cok uzattılar kısasa kısas olml hiç açılmamalıydı konu knk orataya zehri saldılar piyasada yoklarHerkes kendi karakterini ortaya koyar dost valla beni ilgilendirmiyor Allah'a şükür ne kimseden borç istedim nede kimseye borç taktım
Herşey gönlünce olur umarım saygılarHakkı odur fazlasında Gözümüz yok
Senden büyüğü gelirse ne bok yicezOnu bunu boşverin de bundan sonra Köksal Babanız olarak tüm roll ödüllerinin %75'i bana verilecek, yoksa büyük balık gelip sizi yutaaaaar.
Kemal Kemal kemal Geçen gün abinin teki buradan konum attırıyor bana Beni vuracaktı neredeyse gelip sonradan uzun zaman önce görülme🤣Hangi güç la dişimle sıyırırım o gücünü. Güçlü adam harama göz dikmez.Kimsenin parasına göz dikmez. Güçlü adam onuru için yaşayan insandır.
Onur onda ne arasin be seninki de 😁 sözde forumda herkese iyiliği dokunmuşmuş herkese roll actirmismis taa 3 sene önce 3-5 kişiye roll açtırdı yalan yok ama sonra önüne geleni düdükledi sigara parası diye diye cukkaladi miktar az diye kimse ses cikarmadiHangi güç la dişimle sıyırırım o gücünü. Güçlü adam harama göz dikmez.Kimsenin parasına göz dikmez. Güçlü adam onuru için yaşayan insandır.
Senin de Kral adamHerşey gönlünce olur umarım saygılar
Ali Kemal’i severimAli Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun