- 73,202
- 39,124
- 113
Birazdan Bozdoğan Caddesi'ne geleceğimNeresinde başkan şu an kanaryadayim
Birazdan Bozdoğan Caddesi'ne geleceğimNeresinde başkan şu an kanaryadayim
Ufak tefek yanlışlarım oluyor lakin kimseyle derdim yok şükürİnşallah sen milyon vurursun1 1 milyon olur Vallahi sen öyle adamsın bak buradasın diye demiyorum Bir tane daha var öyle çok sevdiğim bir dostum Nescafe
Sen neresindesin Kanarya'da şu anNeresinde başkan şu an kanaryadayim
Valla yaşın büyük belliki kral adamsın hiç czgini bozmuyosun parayı vurursam 1 haftalık bayıltıcamİnşallah sen milyon vurursun1 1 milyon olur Vallahi sen öyle adamsın bak buradasın diye demiyorum Bir tane daha var öyle çok sevdiğim bir dostum Nescafe
O da İnsanlık hali bazen insan boşluğa düşüyor kendini bildikten sonra sıkıntı yokUfak tefek yanlışlarım oluyor lakin kimseyle derdim yok şükür
Öyle deme bir hafta yok olursan buradan kına Yakar bazılarıValla yaşın büyük belliki kral adamsın hiç czgini bozmuyosun parayı vurursam 1 haftalık bayıltıcam
Murooooooo dollllaaaaannndırııııcııııııııııııııı d-eğildir. AdamdırVallahi dayı adam gibi adamdır başka biri olsa Ortalığı ayağa kaldırmıştı Muro paramı koydu gitti bro dolandırıcıdır Muro böyle
Sahildeki stada mıKanarya stadına gidicem maç varmış![]()
Kanarya stadı nerde la göl kenarındamıKanarya stadına gidicem maç varmış![]()
Orayı söylüyorKanarya stadı nerde la göl kenarındamı
Stada geçiyorum da yanımda eniştem kız kardeşim yegenler var sahil tarafında geziyoruzSen neresindesin Kanarya'da şu an
Sarapcı doluOrayı söylüyor
EvetKanarya stadı nerde la göl kenarındamı
Vallahi Birazdan bir dostumun yanına gidiyorum Bozdoğan Caddesi'nde Şahin Caddesi'nin 2 alt CaddesiKanarya stadı nerde la göl kenarındamı
Maç mı edeceksin Ne yapacaksın orada
EvetSahildeki stada mı
Yok ya bir arkadaşım orda 500 lira verecekti para alicam ondanMaç mı edeceksin Ne yapacaksın orada
Çünkü bu işler anlık işler o an karar verdi bunu yapmaya 20 k olayında bunu yapmak istememişti 10 k olayında bir anda gözü döndü sonra işler sarpa sardı mesele miktar değil o an 5 k da olsa onu yapacaktı çünkü artık ok yaydan çıkmıştı miktarlara takılma o an için onun psikolojisi onu yapmaya müsait hale geldi. Olay bu.10 k için 20 k lik güven saçma olur acaba niye yaptı belki Erhan gibi banka bloke koydu
He ya sahil leş olmusSarapcı dolu