- 5,536
- 1,541
- 113
83 tükeniyor umutlar..
Bu ligde bu kadar korner olması mucize vallaMaç tam korner maciymis veya 0lik macmis
Korner verdi awkpenaltı vercek de hangi takıma bilinmiyor
harbiden korner verdi dsalkdlasdaKorner verdi awk
Aynen öyleymiş maç önü barem 7.5mis şuan 11 oldu.brezilyada ve Meksika'da güzel korner oluyorBu ligde bu kadar korner olması mucize valla
Brezilya ligleri korner ligi kanka meksika ya güzel acıyolar 9.5 2 oran felan geliyo yüzde 60-70 ama bu Arjantin ligi aman diyim bu maöa aldanma korner bahsi alırsan eğerAynen öyleymiş maç önü barem 7.5mis şuan 11 oldu.brezilyada ve Meksika'da güzel korner oluyor
Aga benimle oynama ben seni paramla satın alırım@tahir1603 geldi mi 50 k trx de Yavrucuk jsjsjsjsjjs
Aga nolcak şimdi?Aga benimle oynama ben seni paramla satın alırım
Dost buna dikkat edin adam güvenip takip eden seçtiriyor kendi adamlarını seçiyor dm den de yazınca utancından cevapta veremiyor bakmayın eskisine yenisine mesaj sayısina onun dostu bunun ahbabi bugün bana yarın size barındırmayin hayatkumar gibi insanları rolünüzdeBol sans
Benide alırmısın trx atimAga benimle oynama ben seni paramla satın alırım
🤣🤣🤣🤣 Üzüldüm sizin adam süresiz yedi @keyfekederTR ile sana yazık oldu bak trx Salin ben size yardımcı olcam en azından haklının yaninda durursunuz paranın değil ♥Aga benimle oynama ben seni paramla satın alırım
Aynı şekilde devam hwdhhssAga nolcak şimdi?
Ya ne parası delimisiniz adam bizi ayakta uyuttu maksadi neydi belli oldu odul felan yoktu hikayeydiLa @Erhan2121 abi paraları alak öyle banlataydin yav boşa gitti emekler