Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakyesil7 / Kasa 1K Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,925
6,659
113
@Shellac reisim saygılı modum adamın yalancı olduğundan emin miyiz? Banini kaldirsak bir arkadasin en azından odememezi alana kadar belki aliriz ödeme ne derseniz efendim böyle bir şey mumkunmudur 5 saattir rol tskip ettim gözlerimin ici sulanıyor adam trx felan istedi sonuçta yüzde yüz yalan diyemiyor insan ödemeyi aldıktan sonra isterseniz evine haciz gönderin de emeğimize yazık oldu be

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
@Shellac reisim saygılı modum adamın yalancı olduğundan emin miyiz? Banini kaldirsak bir arkadasin en azından odememezi alana kadar belki aliriz ödeme ne derseniz efendim böyle bir şey mumkunmudur 5 saattir rol tskip ettim gözlerimin ici sulanıyor adam trx felan istedi sonuçta yüzde yüz yalan diyemiyor insan ödemeyi aldıktan sonra isterseniz evine haciz gönderin de emeğimize yazık oldu be
Parasını alalım sonra banlansın d ajdhs

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,308
8,019
113
Hadi bak işine sen not vermen için daha çok kitap okuman lazım önce hak yememeyi öğren. Adaleti sağlayamadığın her alanda çürümeye mahkumsun. Şimdi seni ters edeyim biraz dm den yazmadım ki oltaya düş diye magdem bunu niye yazıp sonra karkari seçince geri sildin SS almadım sandin dimi hadi buna da cevap ver
Ekli dosyayı görüntüle 948026
@Hayat1kumar cevap veremedin işte bu sana ders olsun sana bı iş veriliyorsa hayatın her alanında doğru yapacaksın öyle böyle olmayacaksın. Hadi işin rast gele
Bu da sana son lafım

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,858
6,550
113
Shellac’ın başarılar mesajı gördükten sonra

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,018
24,999
113
Yanildinmi diyorum kardeş niye atarlaniyosunki?zaten herkes birbiriyle kavga ediyor ben kimseyle kavga edemem kavga etmek istiyorsan başkasını bul 😁
Yok iyi oldu TSK ederiz shellaca diyorsun bi ton insan para beklerken kavga niye edeyim ben sevmem gereksiz tartismayi öğlen olduğunda atmış olsaydı sen haksız cikacaktin şimdi bunun cevabını sonsuza kadar ogrenemicez hwhdhds

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,858
6,550
113
Yataymışım keşke

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,897
62,456
113
@Hayat1kumar cevap veremedin işte bu sana ders olsun sana bı iş veriliyorsa hayatın her alanında doğru yapacaksın öyle böyle olmayacaksın. Hadi işin rast gele
Bu da sana son lafım
Seninle muhattap olmiyacagimi az önce yazdım sana.belliki sıkıntılı insansın o yüzden muhattapliga gerek yok.muhattap olma kardeş.adsmin hakkiydı adam hakkını aldı konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...