Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakyesil7 / Kasa 200 Hedef Ne Olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
1,418
113
IMG_7518.png
Baslayalım ufaktan bol şans alırım
Hedefe ulasırsak 2 kisiye sponsor oluruz

Bursaspor165

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
246
162
43
Anasını satayım bu joko'nun 7 günde 30 k kaybettim birisi çok fena vurgun yapmış jojo dan bizden acısını çıkartıyor 20 gündür size tavsiyem sakın slotlarını bulaşmayın hepsi scam pişman olursunuz benden demesi ulan ayın 20 sinde avans alcam cepte 200 tl kaldı şaka gibi nerden hangi gün bulastıyşam Halep olsun o güne tamı tamına 2015 den beri oynuyorum toplam kaybım o zamandan bu zamana tahminim sadece 600 k kaybım vardır o günden bu güne tam araba alçak parayı vermişimdir diye düşünüyorum beyler size yemin ederim kan bulanık bir yerlere gidip içesim var böyle tenha bir yerlere dertleşecek kafa dagıtacak bir yerlere ama arkadaş yok kimse yok 3.5 yıldır tek tapancayım arkadaşlar ya evlendi çoluk cocuk saybi yada işinde günde bir hayatlatı var evet bende calışıyorum ama hayatı bok gibi yasıyorum sebebi ise kumar ve slot yüzünden bu illet yemin ederim artık pskolojimi bozdu kazandıgımızda yok kendi kendimizi kandırıyoruz ne olcak halimiz bilmiyorum artık bu pisliği oynamak için tövbemi etsem ne yapsam bilemedim düşünüyorumda 110 k borç var bakıldıgında 30 k maaş var 3 .4 5 ayda ödenecek tutarlar ama ne yaşam bu borçları nadıl kapatayım bir fikri olan varmı tavsiye verin arkadaşlar artık bu işten çok sıkıldım

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,957
194,316
113
Sağlık olsun dostum
🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...