- 9,610
- 7,959
- 113
onada hayirli olsunBir tane kardeşim slot vurmuş 20 kişiye 1K yapacak parası gelince bakalım
onada hayirli olsunBir tane kardeşim slot vurmuş 20 kişiye 1K yapacak parası gelince bakalım
Bayram konusuna geçonada hayirli olsun
Kim dostBir tane kardeşim slot vurmuş 20 kişiye 1K yapacak parası gelince bakalım
Bir tane kardeşimKim dost
Nereye gideyoz şimdi Bayram konusuna mi 🤣Bir tane kardeşim
senmi vurdun la😂😂Bayram konusuna geç
Gel sen bekliyoruzBayram konusuna geç
Bir tane kardeşim vurdu da çekiliş konusu falan açılmayacak Hani istediğine ulaşılabiliyor yani O bana söyleyecek ben atacağımsenmi vurdun la😂😂
kesesine bereketBir tane kardeşim vurdu da çekiliş konusu falan açılmayacak Hani istediğine ulaşılabiliyor yani O bana söyleyecek ben atacağım
Parası geldiği zaman zaten burada canlanırkesesine bereket
hayirliParası geldiği zaman zaten burada canlanır
Geçen bir tane kardeşimiz hakkında bir şey duydum da rol yapmış kazanmış adama ulaşmamış çok üzdü beni öyle biri Bilmezdim onuhayirli
taniyormuyumGeçen bir tane kardeşimiz hakkında bir şey duydum da rol yapmış kazanmış adama ulaşmamış çok üzdü beni öyle biri Bilmezdim onu
Murodayı m benım yeğenin beklıyor seniGeçen bir tane kardeşimiz hakkında bir şey duydum da rol yapmış kazanmış adama ulaşmamış çok üzdü beni öyle biri Bilmezdim onu
Hele kardeşimizin parası gelsin zaten 20 kişi seçilecek O kişilere gönderilecek istediğine ulaşabiliyor ya çekiliş konusu değil Bir şey değil bu bakalımMurodayı m benım yeğenin beklıyor seni![]()
hangi siteden kazanmıkHele kardeşimizin parası gelsin zaten 20 kişi seçilecek O kişilere gönderilecek istediğine ulaşabiliyor ya çekiliş konusu değil Bir şey değil bu
bilmiyorum Kral parası gelsin hele birhangi siteden kazanmık
Tamam kanka kesesine bereketBir tane kardeşim vurdu da çekiliş konusu falan açılmayacak Hani istediğine ulaşılabiliyor yani O bana söyleyecek ben atacağım
Senin de adın geçti sen de varsın kişiler arasında adam sizi seviyor😃Tamam kanka kesesine bereket
umarım eksiksiz ödenir bol şansları olsun bakalım nasibimiz varsa buradayızbilmiyorum Kral parası gelsin hele bir